פורסם 2024 בדצמבר 22דצמבר 22 אהלן, אני עובד מהבית ואנחנו שוקלים לעבור לקראוון נייח שאין בו וייפי. אני צרמל אינטרנט יציב ומספיק לשיחות זום ללא הפרעות. אני שוקל לקנות נתב 4g (משהו כזה) ולחבר לו סים נוסף של אותו מספר שיש לי בטלפון. מה דעתכם? אם בטלפון הצלחתי לקבל 15mb מהירות גלישה, עם הראוטר אקבל יותר? או שהאנטנות הם רק בשביל המכשירים הקולטים ולא בשביל לקלות את הקליטה לאנטנה הסלולרית? האם אצטרך לשלם על עוד קו אם אני משתמש ב2 סימים תחת אותו מספר? אשמח לדעות ועצות. תודה.
פורסם 2024 בדצמבר 23דצמבר 23 סביר להניח שתקבל מהירות דומה.תחליט אתה אם זה מספיק כן או לא, אני מעריך שהתכוונת ל- 15Mb/s משמע ~1.8MB/s
פורסם 2024 בדצמבר 23דצמבר 23 מחבר האנטנות של הראוטר הם לא משתמשים כדי להגדיל קליטה רשת סלולרית אז?כי אם כן, אז אני משער שכן תהייה קפיצה במהירות, לא?במידה וזה לא מספיק (15 מגה לא באמת מספיק לשיחות זום מהניסיון שלי), איזה אלטרנטיבות יש במחיר סביר? נערך 2024 בדצמבר 23דצמבר 23 על-ידי daniel89
פורסם 2024 בדצמבר 23דצמבר 23 האנטנות מיועדות לשידור אלחוטי של הנתב לרוב האנטנה הסלולארית פנימית.בכל מקרה מבלי שתנסה אין דרך אמיתית לדעת, יש גם נתבי 5G שיקרים בהרבה אבל בטוח שיספקו רוחב פס גבוה יותר.
פורסם 2024 בדצמבר 24דצמבר 24 ציטוט של yotam.mיש גם נתבי 5G שיקרים בהרבה אבל בטוח שיספקו רוחב פס גבוה יותרבתנאי שבאזור יש פריסה של 5G .
פורסם 2024 בדצמבר 24דצמבר 24 https://www.nperf.com/he/map/IL/-/-/signal?ll=20&lg=0&zoom=3אפשר לבדוק במפת הכיסוי , לא שזאת הבטחה אבל זה יתן כיוון
פורסם יולי 28יולי 28 היי, אם זה עדיין רלוונטי - אשמח להציע לך נתב של חברת פפלינק שיודע לקחת 2/ 4 / 8 סימים ולבצע להם איחוד ובכך להגדיל משמעותית את רוחב הפס.תומך גם STARLINK. מוצר ברמה גבוהה מאוד.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.