עבור לתוכן

האם קיים ל- iriver מכשיר המשדר לכל מקלט רדיו?

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת האם קיים מכשיר שמחברים אותו ל - iriver והוא משדר לכל מקלט רדיו? אני יודע כי הדבר קיים ב- ipod וב- nomad zen. תודה

פורסם

אני לא יודע אם קיים מכשיר כזה עבור Iriver אבל אני יכול להביע דיעה לגבי המכשיר עבור ה-IPOD.

חבר טוב שלי רכש אחד כזה, לאחר שהוא חיבר את המכשיר ל-IPOD שלו שמח וטוב לבב הוא לא הצליח לשדר לרדיו של הרכב.

למה?

בשביל זה צריך לדעת איך זה עובד. המכשיר בעצם לא משדר לרדיו אלא משדר לאנטנה של הרכב שנמצאת מחוץ לרכב.

מאחר והרכב הוא בעצם כלוב מבודד חשמלית (כלוב פרדיי למי שלמד חשמל בתיכון) יש צורך לשדר בעוצמה גבוהה כדי שהסגנל יעבור החוצה.

מסתבר שהמכשיר של ה-IPOD משדר בעצמה נמוכה יחסית (סביר להניח שהרבה יותר נמוכה מטלפון סלולרי) וכתוצאה מכך הסגנל לא מגיע לאנטנה של הרכב מה שאומר שלא תצליחו לשדר מוזיקה מה-IPOD שלכם לרדיו של הרכב.

עלותו של מכשיר כזה היא כ-60$ אם אני זוכר נכון, מה שאומר שאותו חבר זרק לפח (או לים, איך שתרצו לקרוא לזה) 270ש"ח טבין וטקילין.

(המכשיר נרכש בארה"ב אז לקבל את הכסף חזרה יהיה לא קל בכלל).

אני לא יודע מהי עצמת השידור של המכשיר שיש ל-NOMAD ול-IRIVER (אם יש אגד כזה) אבל לפחות עבור IPOD תדעו שאין טעם לרכוש מכשיר כזה (אלא אם כן תדביקו את ה-IPOD שלכם לחלקה החיצוני של שמשת החלון ;)).

[אם למישהו נוסף יש את המכשיר הזה ל-IPOD וזה כן עובד לו אשמח לדעת.]

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה רבה לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים