פורסם 2024 בדצמבר 4דצמבר 4 היי יש לי בעיה עם אחד המסכים שלי במחשב.יש לי שני מסכים בדיוק אותו הדבר, אבל פתאום באחד מהם מופיעים מלא ריבועים קטנים על המסך והאיכות שלו ירדה.בדקתי את הגדרות התצוגה ושני המסכים בדיוק עם אותם הגדרות.רזולוציה: 1920X1080קצב רענון: 165Hzאפילו החלפתי את הכבלים של המסכים אחד עם השני והריבועים הקטנים עדיין מופיעים באותו המסך.למישהו יש רעיון איך לסדר את זה?תודה רבה :(
פורסם 2024 בדצמבר 4דצמבר 4 מחבר קצת קשה לראות את הצילום מסך, אבל אם עושים זום אז צריכים לראות מלא ריבועים קטנים. נערך 2024 בדצמבר 4דצמבר 4 על-ידי Rotmans
פורסם 2024 בדצמבר 5דצמבר 5 ציטוט של Rotmansקצת קשה לראות את הצילום מסך, אבל אם עושים זום אז צריכים לראות מלא ריבועים קטנים.אם את מבצעת צילום מסך במחשב עצמו האם הדבר נשאר גם שם? או רק בצילום פיזי?אפשר לנסות לאפס את המסך בהגדרות שלו, ובמחשב להסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך ולהריץ DDU במצב בטוח ואחרי הרצה והסרת שאריות להתקין דרייברכל זה יעשה כשהמחשב לא מחובר לאינטרנט, כלומר להוריד מראש דרייבר + DDUכעיקרון צריך לנסות לחבר את המסך למחשב אחר או התקן אחר ולראות אם הבעיה חוזרת. אם כן - תממשי אחריות. נערך 2024 בדצמבר 5דצמבר 5 על-ידי המפציץ A החמקן
פורסם 2024 בדצמבר 5דצמבר 5 שלב ראשון הייתי מחליף בין המסכים (ברמת הכבל - פשוט מחבר את הכבל שעכשיו מחובר למסך #1 למסך #2 ואת הכבל שעכשיו מחובר למסך #2 למסך #1) ובודק אם התקלה “עוברת” למסך השני או לא. אם היא עוברת זה משהו במחשב (או בכבל), אם היא נשארת זה משהו במסך..
פורסם 2024 בדצמבר 5דצמבר 5 ציטוט של Milford Cubicleשלב ראשון הייתי מחליף בין המסכים (ברמת הכבל - פשוט מחבר את הכבל שעכשיו מחובר למסך #1 למסך #2 ואת הכבל שעכשיו מחובר למסך #2 למסך #1) ובודק אם התקלה “עוברת” למסך השני או לא. אם היא עוברת זה משהו במחשב (או בכבל), אם היא נשארת זה משהו במסך..ציטוט של Rotmansאפילו החלפתי את הכבלים של המסכים אחד עם השני והריבועים הקטנים עדיין מופיעים באותו המסך.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.