עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

המחירים של המעבדים התחילו באופן כללי לרדת ( ברוך השם ) קצת לא הרבה אבל התחילו לרדת , מעבד שהיה סביב ה 1000 שקל צפונה היום אפשר לקנות אותו ב 600 שקל , אני לא גיימר כבד אני יודע שבמולטיטסקינג טהור וקידוד אינטל שמים את AMD בכיס הקטן אני יותר אוהב מולטיטקסינג אני לא גיימר מושבע אבל משחק חשבתי אולי דווקא בסכום 600 שקל שבדקתי מהצד של AMD אין ממש תחרות חוץ ממשחקים זה שווה לקנות נכון ? רק דבר אחד מפחיד אותי אחד פה מהפורומים אמר לי שהיה לו 14600 והוא היה חלש למשחקים שדרשו כח עיבוד אז אני מפחד שה 13400F יהיה חלש מדי

נערך על-ידי iveco

פורסם

מה המעבד/לוח אם/זכרונות שיש לך היום?

פורסם
  • מחבר

בעיקרון אני אולד סקול DDR4 , לוח אפשר להשיג B760 שאני שונא או H610 שאני שונא או בכלל ללכת על AMD אבל ה AM4 זה פח אשפ* , דווקא ה AM5 של AMD דיי סבבה בעיקר עם דגש בעיקר למשחקים כי במולטיטסקינג קידודי וידאו או עריכה של וידאו אין כמו אינטל הם עדיין מס’ 1

אני יכול גם לקנות לוח עם 3 חודשי אחריות 1700 בחצי מחיר ממקום אמין ריפרביש האופציות פתוחות .

נערך על-ידי iveco

פורסם

עקרונית am4 לא פח אשפה אבל ישן לא יודע למה אתה שונא אותו כל כך הוא יצא בשנת 2016 בערך ואפשר היה לשדרג מעבדים אפילו ב2024 (5700×3d)

אבל אין טעם לקנות משהו שקשור לזה עכשיו אם אין לך לוח אם כזה.

הבעיות של המעבד שאתה רוצה הם ידועות

1) אתה לא תוכל לשדרג אותו כי אינטל החליפו תושבת בדור ה15 שלהם והדור ה14 הוא כמעט זהה לדור ה13 ותצטרך לוח אם חדש כשתרצה לשדרג אותו

2)היו לדור ה13 וה14 של אינטל המון בעיות שהרסו את המעבדים של אינטל מהדור הזה.

3)המעבדים של אינטל יותר מתחממים משל amd אבל אתה שואל על i5 זה פחות משנה לך(יותר רלוונטי לi7 ומעלה)

אבל היתרונות כמו שציינת ידועים אינטל באמת יותר טוב בקידוד ועריכת סרטים וכל מה שנלווה לזה - אם זה מה שאתה צריך אז תלך על זה

אני הייתי הולך על amd כי יש שם אופציה לשדרג מעבדים ולא להחליף לוח אם כל פעם
הם התחייבו לתמוך בam5 עד 2027 (אל תבנה על זה אבל לפי ההיסטוריה שלהם עם ה am4 יש מצב די טוב שזה יקרה)

נערך על-ידי wizard007

פורסם
  • מחבר

ראיתי עכשיו ביוטיוב את “ גדול המעבדים 7800X3D “ מול 245KF ULTRA 5 וה 7800 נותן יותר פרמים 15-20 אבל ! ב 1% ו ב 0.1% הוא “קורס” ל 50 פרמים ודווקא באינטל זה יציב על 80-90 אנשים לא מסתכלים על הדברים האלה חבל .

image.png

נערך על-ידי iveco

פורסם
  • מחבר

תסתכלו על המעבד 9950X איזה נפילה יש לו ב 0.1% זה מטורף משהו ב AMD לא אפוי עד הסוף

image.png

פורסם
  • מחבר
ציטוט של law89

חחחחח

יש תמיד מסלול קבוע לדיונים האלה. הם נפתחים בקניית רכיב כלשהו יחסית חדש. אחרי זה יש דיון קצר בין איבקו לבין מישהו (אחד או יותר). אחרי זה איבקו מתחיל להתבלט בינו לבין עצמו ומפציץ את הדיון בהודעות. אחרי זה הוא רוכש איזה רכיב מוזאוני, נגיד במקרה הזה איזה אינטל דור 3 או משהו בסגנון. אחרי כמה שבועות/חודשים נפתח איזה טופיק שבו הוא מקטר על החומרה ואז מגיע איזה מישהו (לא זוכר אם זה איש המערות או מישהו אחר) שמסביר לו שכשקונים חומרה זבל, מקבלים מוצר זבל וחוזר חלילה.

ראית את הביצועים של 9950X מקבל 12 FPS ב 0.1% ?

image.png

וה 285 של אינטל מקבל 97 FPS ב 0.1% הבאתי הוכחה לא דיבורים .

פורסם

כל דיון רציני והמלצה רצינית מתייחס גם למינימום FPS .

מה שנבדק על ידי אתרי חומרה זה ה 1% ולא ה 0.1% מאחר ו 0.1% זה כמעט לא מורגש.

באופן כללי כאשר המרחק בין 1% ל 0.1% הוא גדול מאוד ( למשך 1% זה 60 ו 0.1 זה פחות מ 30 ) זה מצביע על חומרה שלא מקונפגת כמו שצריך\בעיות תוכנה .

ציטוט של iveco

וה 285 של אינטל מקבל 97 FPS ב 0.1% הבאתי הוכחה לא דיבורים .

להפך ,לא הבאת שום הוכחה , אתה מדבר באוויר

הבאת צילום מסך מסרטון שאף אחד לא יודע מה מקורו. איזה משחק , איזה מערכת הפעלה , איזה הגדרות ואיזה הכל.

כל העולם כולל אינטל בעצמם מודים בכך שאין שום קצה קצהו של תחרות בין מעבדי x3d של AMD למעבדים החדשים של אינטל .

נערך על-ידי yoavke

פורסם
  • מחבר

אז איך ב 285 ה 1% ו 0.1% יציבים ואין נפילות ? מקבלים באופן כללי פחות FPS אבל אין נפילה חזקה 12FPS זה מטורף זה לאג חזק בטוח , עדיף מעבד שנותן פחות FPS ב AVG אבל יציב למשל סביב ה 100FPS ( דוגמא ) ולא נוחת ל 12 .

פורסם
ציטוט של iveco

אז איך ב 285 ה 1% ו 0.1% יציבים ואין נפילות ?

אתה צריך לבדוק עם עוד מקורות. יכול להיות שבסרטון הזה שמצאת הייתה לו בעיה עם הדרייברים. לא כולם יודעים לבדוק נכון.

מקור אמין הוא Hardware Unboxed ביוטיוב.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים