עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מצטרף לרשת סיב אופטי במהירות 600M. אני אקבל מתאם סיב. אני רק צריך להביא ראוטר משלי.

מה שחשוב לי שתהיה לי שליטה ואני אוכל לכבות ולהדליק את הWIFI מתי שאני רוצה. אני רוצה שיהיה מכובה רוב הזמן ואני עדיין אוכל לחבר אינטרנט למחשב / לסטרימר עם כבל רשת אבל שתהיה לי את האפשרות מדי פעם להפעיל WIFI וככה להתחבר לאינטרנט.

יש כזאת אפשרות?

פורסם

בראוטר שלי אני חושב שיש כזו אפשרות.

יש ראוטרים עם כפתור פיזי להדלקה וכיבוי ואם לא, אז בדרך כלל אפשר לשלוט בזה מהממשק של הראוטר (ממחשב שמחובר עם כבל).

פורסם

אני לא מכיר נתב אלחוטי שאין בו את האופציה הזו. גם בנתבים עתיקי יומין. או שלא הבנתי את השאלה

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Gimel

בראוטר שלי אני חושב שיש כזו אפשרות.

יש ראוטרים עם כפתור פיזי להדלקה וכיבוי ואם לא, אז בדרך כלל אפשר לשלוט בזה מהממשק של הראוטר (ממחשב שמחובר עם כבל).

הראוטר עם הכפתור הפיזי זה בדיוק מה שאני מחפש

יכול להיזכר בדגם?

פורסם
ASUS Global
No image preview

ASUS has a range of wireless routers suitable for every purpose. Whether it's for your home, for business trips, or for any other need or environment, there's an ASUS router for you.

זה מה שיש לי. אבל זה דגם בן כמה שנים בטח יש לו כבר מחליף.

RT-AC86U

נערך על-ידי Gimel
הוספת דגם המכשיר בלי קישור

פורסם
  • מחבר

הבנתי

ממש תודה

פורסם
  • מחבר
ציטוט של מאיר גיאיו

אני לא מכיר נתב אלחוטי שאין בו את האופציה הזו. גם בנתבים עתיקי יומין. או שלא הבנתי את השאלה

מה שהתכוונתי מתג שהWIFI לא יהיה דלוק כל הזמן. ויהיה אפשר לכבות ולהדליק אותו בקלות ובמהירות

קרינה וזה

פורסם

הבנתי. אני חושב שלמרבית מנתבי TP-Link סדרת Archer יש מתג שכזה. למעשה כנראה שכיום יש מתג כזה על נתבים רבים. יש נתב מסויים שרצית וראית שאין לו מתג כזה?

אם אתה מחפש שרירותית אז יש לך למשל את TP-Link Archer AX72 AX5400 יש לו מאחורה ליד החור של ה Reset לחצן קטן של Wifi on/off אתה יכול להסתכל כאן: https://www.tp-link.com/us/home-networking/wifi-router/archer-ax72-pro/

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נראה שיש שם רק כפתור כיבוי לכל הראוטר. ואין כפתור לכיבוי השידור האלחוטי

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Gimel

נראה שיש שם רק כפתור כיבוי לכל הראוטר. ואין כפתור לכיבוי השידור האלחוטי

אני מבין

גם אם אין אפשרות לכיבוי WIFI דרך כפתור בראוטר, בדרך כלל אפשר לעשות את זה מהמחשב הנייד שמחובר לרשת לא? אם מתחברים לחשבון של בזק או משהו בסגנון

נערך על-ידי aviad13

פורסם

בדרך כלל כן, אבל אתה יכול לשאול את התמיכה של בזק

פורסם
  • מחבר

תודה לעוזרים

החלטתי בסוף ללכת על לרכוש מתאם דרך גילת טלקום ב170 שקל ולהביא את הראוטר הבא:

https://ksp.co.il/web/item/208595

הוא תומך במהירות מספיק גבוה ויש לו את המתג לכיבוי WIFI

וגם ללכת כבר על 1GB מהירות

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים