עבור לתוכן

מהן לדעתכם סצינות הקרב הכי טובות שנעשו בטלוויזיה?

Featured Replies

פורסם

KILL BILL VOL. 1 בקטע של "ההצגה בבית העלים הכחולים" (אם אני לא טועה... זה הקטע שבו היא קיצצת את כל חבורת ה"88 המטורפים"...) והסיפור על מוצאה של אוראן אישיאי (המנגה...)

לגבי הסצנות השר הטבעות: אחרי שקראתי את הספר המקורי, הסרטים פשוט נראים עלובים. אני לא מבין איך הבמאי הצליח להרוס את הספרים עד כדי כך... טולקין אשכרה כתב את הספר כתסריט, עם תיאורים מפה עד הודעה חדשה...

פורסם

הדוכס דוקו, או בשמו המרושע "לורד טיראנוס"

ואיזה סרט שלישי? מלחמת הכוכבים פרק שלוש יוצא רק עוד שנה וחצי

אבל יהיה בסרט השלישי קרב בין יודה לקיסר שבו הקיסר מזיין ליודה את האמא של הצורה

ואז לוק סקייווקר בא ומכסח את הקיסר...................................

זוכר איך יודה זיין את דוכס דוקו הזה אז תאר לך את הקיסר אם הוא קורא את יודה.....................

WTFPWNZ!!!

פורסם

אם כבר בהוליווד וזה היה הסצנת הלובי ב MATRIX .  הכי מדהימה שיש.

מקום שני אצלי זה בסרט הסמוראי האחרון בקרב שבסוף הסרט. סרט מדהים אגב

כנ"ל

הוא פשוט נלחם שם עם מלאאאאא אנשים(לא ברחוב) והם קפצו ממדרגות וכאלה.....

זה יותר מגניב מהסצינה ברחוב.

פורסם

אבל יהיה בסרט השלישי קרב בין יודה לקיסר שבו הקיסר מזיין ליודה את האמא של הצורה

ואז לוק סקייווקר בא ומכסח את הקיסר...................................

זוכר איך יודה זיין את דוכס דוקו הזה אז תאר לך את הקיסר אם הוא קורא את יודה.....................

WTFPWNZ!!!

אתה יודע על מה אתה מדבר בכלל?

לוק סקייווקר בפרק 3 רק נולד, והקיסר מת רק בסוף פרק 6.

פורסם

אהבתי את הקרבות בגלדיטור ...זה נראה ממש טוב אז שראיתי את זה בקולנוע

ואהבתי גם את הקרב האימתני עם הפרה בסרט Kung Pow: Enter the Fist

B00005JKXE.01.LZZZZZZZ.jpg

פורסם

סצינות הקרב הכי טובות שנעשו בטלוויזיה היו:

א. במונדיאל האחרון כאשר אמגליה לא עברה את ברזיל, אחרי השער שחטף סימן מרונלדיניו נכנסתי בה כל כך חזק שהצבע של הטלביציה נמרח על כל הקיר, כשעשיתי שיפוץ נזקקתי לשכבה כפולה של צבע כדי להתגבר על כך.

ב. ביורו שמתקיים כרגע שברתי שיא, עד היו אני לא מאמין שאני מסוגל להגיע לרמות אומנות שכאלה. אחרי שצרפת השוותה מול אנגליה הטלווזיה שבחדר שלי מצאה את דרכה לחלון, חלקים ממנה הצליחו להתגבר על הסורגים שמותקנים עליו, כאשר הצרפתים עלו ליתרון הטלויזיה שבסלון גמרה את עצמה על הריצפה, לא היה לי כוח לזרוק אותה דרך החלון או על הקיר "29 לא הולכים ברגל אבל נמרחים על הריצפה. במשחק של אתמול מול קרואטיה צפיתי כבר עם חברים, כשאנגליה ספגה הם החזיקו אותי עד יעבור הזעם. הטלווזיה ניצלה, עוד מקרה מצער לא נכנס לסטטיסטיקה. ;D

פורסם

חחחחחחחחחח נחמד DINISKA נחמד סוף סוף אני פוגש פה חובב כדורגל.

אצלך זה הטלויזיה אצלי זה החתולה הפרסית של אחותי אבל אני עקום לא הצלחתי לזרוק אותה דרך החלון היא פגעה בקצה עם הראש ונפלה על הריצפה אוי כמה שזה כאב, מה לעשות אני שונא צרפתים מצטער חתולה.

פותח התרד מדבר אבל על סרטים תראו מה הוא כתה בהתחלה הוא דיבר על להציל את טוןראי ראיין

פורסם

בסרט jay and silent bob strike back שהם קופצים לביוב ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים