עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם
עדכון iOS 18.1 מגיע השבוע ומביא איתו את היכולת המיוחלת להשתמש באוזניות AirPods Pro 2 כמכשיר שמיעה ברמה קלינית. הנה כל מה שצריך לדעת על השימוש בתכונה החדשה

לכתבה

פורסם
אני חושש שהמחיר של עזרי השמיעה הם בגלל הסכמי שיווק עם היצרנים.
  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
לא זמין בישראל.
פורסם
כן זה מה שראיתי בדף תמיכה של אפל... יכול להיות קשור למה שכתוב בתגובה הראשונה?
האם יש רגולציה למכשירי שמיעה בארץ שמונע את אפל להפעיל את היכולת בארץ??
פורסם
‏ האם המאפיין הזה רלוונטי גם בישראל?
פורסם
ממה שראיתי, אין את השירות הזה בישראל, וחבל. תוהה אם זה פוליטי... כי יש בירדן ובעירק...
פורסם
  • מחבר
בהחלט רלוונטי גם בישראל כמובן. כל מה שצריך לעשות הוא לשנות את איזור המכשיר לארה"ב.
לחלופין, אפשר פשוט לפתוח את הלינק הזה בספארי בטלפון:
x-apple-health://HearingAppPlugin.healthplugin/HearingTest
פורסם
  • מחבר
נו באמת, אין שום קשר לפוליטיקה.. הוא זמין כרגע במספר מדינות בודדות ובהמשך יתרחב לשאר העולם, אפל עושים את זה ככה כמעט בכל שירות חדש שלהם.
בכל מקרה אפשר בקלות להפעיל את זה גם בישראל - כל מה שצריך זה לשנות את איזור המכשיר בהגדרות..
  • 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
אני לא מצליח להפעיל את האוזניות כמכשיר שמיעה , החלפתי אזור לארה״ב ועשיתי בדיקת שמיעה אך נשארתי עם אופציה של האזנה בזמן אמת , אשמח לקבל תגובה
פורסם
  • מחבר
מה היתה התוצאה של בדיקת השמיעה? אם הבדיקה יצאה תקינה אז אין לך שום צורך בהפעלה כמכשיר שמיעה ולכן האופציה מין הסתם לא תהיה קיימת.
  • 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
איך משנים ? יש מצב את מדריך אותי לגבי זה ?
  • 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
לא זמין בישראל
פורסם
  • מחבר
בהחלט כן זמין בישראל. כל מה שצריך לעשות הוא לשנות בהגדרות את איזור המכשיר לארה"ב.
לחלופין, אפשר פשוט לפתוח את הלינק הזה בספארי בטלפון:
x-apple-health://HearingAppPlugin.healthplugin/HearingTest
  • 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
לא עובד

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים