עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

i5-4670

16GB

GTX 970 (כרגע)

אני מחפש כ.מ שיריץ משחקים (בעיקר ישנים) על 4K.

לGTX 970 יש בעיה להריץ משחקים אפילו מלפני 10-15 שנים (משחקים כמו Spellforce 2 ,Half Life 2, The Crew 2) ברצולוציה של 3840x2160.

המשחקים הכי כבדים שאני משחק הם The Division 2 וJurassic World Evolution 2, משחקים כמו The Crew 2 וMarvel's Avengers רצים על 40-60 FPS בהגדרות Low 1080p.

אני מחפש כרטיס שיריץ אותם על 60 FPS בהגדרות הכי גבוהות שניתן (אני יודע שהמעבד מגביל ולכן אין לי בעיה להוריד הגדרות לMedium-Low אם אצטרך).

אין לי בעיה לחכות לBlack Friday בחודש הבא ואולי אני אסע לאילת אבל זה יהיה רק בינואר.

פורסם
ציטוט של questionman

אני יודע שהמעבד מגביל ולכן אין לי בעיה להוריד הגדרות לMedium-Low אם אצטרך

להפך , למעבד כמעט לא אכפת אם אתה על ULTRA או LOW . למען האמת הורדת ההגדרות זאת הדרך להראות שהבעיה היא בכרטסי המסך .

תוריד רזולוציה ל FHD , תוריד הגדרות ל LOW , הכרטיס יהיה במינימום עומס  והמעבד יהיה המגביל , זה יתן לך תמונת מצב לגביו.

ציטוט של questionman

המשחקים הכי כבדים שאני משחק הם The Division 2 וJurassic World Evolution 2, משחקים כמו The Crew 2 וMarvel's Avengers רצים על 40-60 FPS בהגדרות Low 1080p.

הסוף מתייחס לכל המשחקים שרשמת או לשני האחרונים ? אם רק לשני האחרונים , מה לגבי הראשונים ?

סה"כ זה מעבד ישן ו4 ליבות ללא HT זה מקור טוב לתקיעות כיום.

חשוב לדעת איזה ספק כח יש לך , ספק בגילו של המעבד זה גם לא להיט.

ומאחר ולא ציינת תקציב , אז RTX 4090 זה כרטיס טוב למשחקים ב 4k . 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של yoavke

להפך , למעבד כמעט לא אכפת אם אתה על ULTRA או LOW . למען האמת הורדת ההגדרות זאת הדרך להראות שהבעיה היא בכרטסי המסך .

תוריד רזולוציה ל FHD , תוריד הגדרות ל LOW , הכרטיס יהיה במינימום עומס  והמעבד יהיה המגביל , זה יתן לך תמונת מצב לגביו.

הסוף מתייחס לכל המשחקים שרשמת או לשני האחרונים ? אם רק לשני האחרונים , מה לגבי הראשונים ?

ב1080p משחקים ישנים רצים חלק גם על הגדרות מקסימום.

אפילו אם אני משתמש בכרטיס המובנה (Intel 4600) משחקים כמו Red Alert 2 רצים חלק והמעבד לא מתאמץ.

כן, הסוף מתייחס לכל המשחקים שרשמתי.

ציטוט של yoavke

סה"כ זה מעבד ישן ו4 ליבות ללא HT זה מקור טוב לתקיעות כיום.

חשוב לדעת איזה ספק כח יש לך , ספק בגילו של המעבד זה גם לא להיט.

ומאחר ולא ציינת תקציב , אז RTX 4090 זה כרטיס טוב למשחקים ב 4K

הספק הוא SEASONIC ECO Series 600W.

לא ציינתי תקציב כי הנחתי שהכרטיס הכי חזק שלא יגרום לצוואר בקבוק יהיה GTX 1080 או משהו ברמה שלו (אני לא מכיר את הכרטיסי ביניים של Nvidia או את השווי ערך של AMD).

את המשחקים הכבדים שציינתי, לא אכפת לי שירוצו על Low בתנאי שהם ירוצו על 60 FPS.

פורסם

https://www.guru3d.com/review/the-division-2-pc-graphics-performance-benchmark-review/page-5/

אם אתה רוצה 4k בהגדרות גבוהות שעובד חלק ב division2 אז אתה צריך משהו שווה ערך ל 2080ti .

עוד רגע נחפש מה נותן רמה דומה לו .... 

אין שם בדיקה לזה אבל אפשר להעריך ש4K במדיום באמת יעבוד די חלק עם 1080 .

בהקשר הזה אני חייב לציין שqhd על very high נראה יותר טוב מאשר 4k על מדיום . לצערי גם אני  משחק ב 4k וזה פשוט כבד מידי  , רק DLSS עוד איכשהו נותן פתרון . 

לגבי  Jurassic World Evolution 2 , אני לא מכיר את המשחק אבל מהמעט שאני רואה ברשת הוא יותר כבד .  כמה אתה מקבל בו כרגע על fhd-high ? 

מצאתי בנצ' רשמי של NVIDIA לגביו . צרפתי תמונה . 

עם DLSS אפשר להסתדר עם 3060TI .

עדין צריך תקציב , 1080 זה כרטיס ישן ויש רק משומש  ולא יקר לרכישה ביד 2 . יש לו חסרון שהוא וותיק מבחינת הגיל ועדיף לקחת למשל 3060 שהוא יותר חזק בכלל וגם ב 4K בגלל יותר זכרון , אולי יותר יקר אבל חייב להיות יותר צעיר בכמה שנים טובות .

אם אתה באילת , אתה יכול לרכוש 4060 ב 1300 ש"ח.

https://tms.co.il/video-cards/gigabyte-rtx-4060-dlss3-gv-n4060wf2Oc-8gd

אולי אפילו יש מבצעים יותר טובים ואפשר למצוא ב 1200  , אבל נניח 1300 .

האם זה כרטיס אידאלי ל 4k? לדעתי לא בגלל שיש לו רק 8 גיגה . 

אבל בלי הגדרת תקציב , אין טעם להתקדם . 

במחיר הזה ואפילו בפחות אתה יכול למצוא 3070 משומש שהוא בפרוש יותר חזק 

בפחות מ 1000 אתה יכול למצוא 3060TI משומש , שניהם עם 8 גיגה .

פחות נפוצים אבל אמורים לעלות כמו 3060TI יש את ה 6700xt עם 12 גיגה  , אמור להיות יותר טוב ל4k אבל מגיע ללא תמיכה ב DLSS שבמקרה שלך זה מאוד מהותי ואני לא יודע אם המשחקים הנ"ל תומכים בפונקציה המקבילה של AMD

היתרון של ה 4060 על פני האחרים הוא רק שהוא חדש מהחנות . על הנייר הוא יכול להפעיל DLSS3 אבל זה קיים רק במשחקים חדישים מאוד ואני די בטוח שמשחקים כאלה גם ככה לא מצליחים לסחוב עליו 4k . 

אלו הביצועים הכלליים של כרטיסים ב 4k , לא במשחקים שלך אלא במקבץ של כ 30 משחקים . 

ה 1060-6GB הוא יותר חזק מ 970 שלך .  

image.thumb.png.553f611721da9bb5715342c659f54071.png

jurassic-world-evolution-2-geforce-rtx-3840x2160-nvidia-dlss-desktop-gpu-performance.png

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים