עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם
סמסונג מאכזבת משתמשים עם עיכוב משמעותי בהשקת One UI 7, מעלה שאלות לגבי מחויבותה לעדכונים מהירים ומשאירה מיליוני משתמשי גלקסי מאחור

לכתבה

פורסם
תיקוני אבטחה יוצאים בלי קשר. כל הגרסאות המתקדמות האלה לא באמת מביאות חידושים משמעותיים
פורסם
בעדכון גרסת UI האחרונה עודכנו 301 שפות שחלק מהן אין לי מושג אם יש מדינה. השפה היחידה שלא נמצאת ..... כמובן עברית מה שכן היה לפני עדכון הגרסה. (להסבר ה spen שהיה אפשר לתרגם און-ליין מילים מכל שפה לכל שפה פתאום לא מזהה עברית.) אני עם הנייד s24 ultra. בתקווה שכולם יעברו לחברות אחרות לא סתם העברית נעלמה
פורסם
אני ממש חושב ברצינות לעבור לאפל. אני לא מאמין שאני כותב את זה או חושב על זה, אבל סמסונג נהיית חברת פח, בעיקר לציבור הישראלי. מרגיש שהם ממש חזרו להיות פח כמו פעם. חבל. אני עם גלקסי 24 ולא מרגיש מיוחד בכלום.
פורסם
  • מחבר
יכול להגיד לך מניסיון שההבדל בין הפלטפורמות הרבה פחות גדול ממה שאתה חושב.. גם כמכשיר וגם כמערכת הפעלה, לכל צד יש את היתרונות והחסרונות שלו. כמערכת הפעלה שתי המערכות כבר מאוד דומות - IOS נפתחה הרבה יותר, אנדרואיד עם השנים הלכה ונסגרה.. הפער מאוד מצומצם עם יתרונות וחסרונות לכל צד.
פורסם
מרגיש לי רע שאני נאמן לסמסונג. קונה את המוצר האחרון שלהם במחירים הזויים. ויום אחד ללא כל התראה העט מפסיק לתרגם לעברית ועוד תקלות מוזרות. במילה אחת סמסונג מרמה את הלקוחות בארץ. חברה דוחה ותלך לעזזל.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים