עבור לתוכן

מודינג שעשיתי במשך יום אחד כנסו והביעו דיעות בבקשה .אשמח אם יצורף לגלרית האתר:-}

Featured Replies

פורסם

לא רוצה להרוס את השמחה אבל סאנשיין קומה חרא של ספקים, יש ג'נריים הרבה יותר מוצלחים מהם

פורסם
  • מחבר

לא רוצה להרוס את השמחה אבל סאנשיין קומה חרא של ספקים, יש ג'נריים הרבה יותר מוצלחים מהם

אוקי זו דעתך בכל אופן לי אין בעיות איתו ..וגם שמעתי שהוא סביר ביותר לספק "גנרי" ונכון יש יותר מוצלחים ממנו אני משער אבל זה כמו שספקים מוכרים ויציבים יש חברה שיותר עדיפה ומוצלחת על השניה כמו נגיד האנרמקס שיותר טוב נגיד מהאק סתם דוגמא...בכל אופן הספק הזה סוחב כמו גדול ללא בעיות וללא מייצב מתח וכבר היו לי בבית קצר והפסקות חשמל וברוך השם עדין אני מדבר איתך מהמחשב עם הספק "החרא" הזה.....למרות שיש לי האק 300 וואט בבית לא בשימוש אני מתעצל להרכיב אותו ..ועדין עם הסנשיין..

אני יודע שעם הספקים של ה 300 וה 350 וואט שלהם היו בעיות חמורות ואף נזקים חמורים למחשב כולו ביגלל הספקים אבל על ה 480 וואט שלהם לבנתיים לא שמעתי תלונות שמאפיינות ספקים גנרי

;D

פורסם

הייתי ממליץ לך להפסיק להתעצל , ולהחליף אותו! :)

פורסם

מנסיון גם ה400 וואט של סאן-שיין דפוק.

גם אני אמרתי שהוא בסדר עד שנשרפה לי הקטודה....

אם יש לך ספק של HEC, שים אותו, הוא הרבה יותר יציב מהג'נרי וגם יותר שקט (אם זה חשוב).

פורסם
  • מחבר

מנסיון גם ה400 וואט של סאן-שיין דפוק.

גם אני אמרתי שהוא בסדר עד שנשרפה לי הקטודה....

אם יש לך ספק של HEC, שים אותו, הוא הרבה יותר יציב מהג'נרי וגם יותר שקט (אם זה חשוב).

בסדר בסדר אני ישים אותו יום חמישי הזה שיהיה לי זמן ...וזה שהקתודה נישרפה לך לא מעיד על כך שהייתה בעיה בספק ..יכול להיות שהבעיה נבעה מבעיה אלקטרונית בקטודה עצמה

וההאק 300 וואט לא יותר שקט מהסנשיין מניסיון תאמין לי ורעש לא מפריע לי ,אם כבר הדגם של ה 475W LOW NOICE 2FANשל החברה אכן שקט יחסית ואכן ההאק יותר יציב מהסנשיין על זה אין ויכוח אבל הכל אצלי עניין יחסי כי קרו מקרים שהיה ספק איכותי ובכל זאת הספק נישרף ובמקרה חמור יותר פגע ברכיבי המחשב אבל ברור שכדי להקטין את הסיכוי שדברים כאילו יקרו מומלץ להסתפק בספק כמה שיותר איכותי ויציב ושניבדק בקפידה ועבר סידרה של בדיקות ומיבחנים ונימצא כשיר וטוב מאשר סתם גנרי שניבנה ולא ניבדק בצורה מקיפה וברוב המקרים אם לא בכל המיקרים ההספק האפקטיבי שהוא מסוגל לתת קטן הרבה יותר מההספק הנקוב שהיצרן גנרי שלו רשם..עליו... ;D

פורסם

טוב דיי כבר למצוא תרוצים מצידנו תרכיב ספק מיד אין בית ג'אלה לאף אחד לא ממש אכפת אם ישרף לך המחשב

העניין הוא שאנחנו מנסים לתת לך קצת מהניסיון שלנו בשביל שיהיה לך יותר טוב

מניסיון עם ספקי סאנשיין קומה 480W (מכל הI LU MASTER שאני וחברים שלי קנינו) זה ספק על הפנים

זה לא מעיד על זה , וזה לא מעיד על ההוא, ואחרים ככה ואחרים ככה.. WHO CARES? אתה רוצה תשאר איתו.. אנחנו לא אומרים את דעתינו אנחנו אומרים מה שידוע לנו, וזה הוכח שספקי סנשיין קומה לא טובים

והHEC 300W AR-T שקט יותר מכל סאנשיין קומה שאי פעם עבדתי איתו (350\400\480)

פורסם
  • מחבר

טוב דיי כבר למצוא תרוצים מצידנו תרכיב ספק מיד אין בית ג'אלה לאף אחד לא ממש אכפת אם ישרף לך המחשב

העניין הוא שאנחנו מנסים לתת לך קצת מהניסיון שלנו בשביל שיהיה לך יותר טוב

מניסיון עם ספקי סאנשיין קומה 480W (מכל הI LU MASTER שאני וחברים שלי קנינו) זה ספק על הפנים

זה לא מעיד על זה , וזה לא מעיד על ההוא, ואחרים ככה ואחרים ככה.. WHO CARES? אתה רוצה תשאר איתו.. אנחנו לא אומרים את דעתינו אנחנו אומרים מה שידוע לנו, וזה הוכח שספקי סנשיין קומה לא טובים

והHEC 300W AR-T שקט יותר מכל סאנשיין קומה שאי פעם עבדתי איתו (350\400\480)

אמרתי שאני ירכיב ואם כל הכבוד אני לא איזה נוב אוקי אני יודע אם מה אני מתעסק ואוקי לכם יש ניסיון מר אם הספקים שלהם סבבה לא בא להגיד שלא..ועדין זה שלבחור נשרף הקתודה לא מצביע על בעיה של הספק נקודה..ומה שידוע לך מוסכם עליי וגם אני יודע ובקשר להאק מבחינת יותר שקט מהסנשיין מצטער אצלי זה לא ככה הם מרעישים באותה מידה..ולסיכום הבנתי הפנמתי איתכם או בלעדיכם ואכן אני יחליף להאק התכוונתי לעשות את זה מתישהו ותמיד דחיתי אבל עוד השבוע אני יעשה את זה להרגשה יותר טובה ובטוחה ותודה על תגובתך יום טוב :P

פורסם

וואטוס chill.......

הבחור אמר שהוא יחליף.....

פורסם

אני רגוע אבל הבן אדם צריך להבין שאנחנו רק לטובתו, אין לנו מניע נסתר לעשות שטיפת מוח שאנשים בכוח יחליפו ספק

אם אנחנו ממליצים כל כך להעיף את הסאנשיין קומה אז יש סיבה וזה רק לטובתו

אם הוא לא רוצה להחליף לאף אחד לא ממש אכפת אנחנו את שלנו אמרנו

ובזה נגמר בובע אל תאלצו אותו להמשיך להגיב בנושא הזה

פורסם
  • מחבר

אני רגוע אבל הבן אדם צריך להבין שאנחנו רק לטובתו, אין לנו מניע נסתר לעשות שטיפת מוח שאנשים בכוח יחליפו ספק

אם אנחנו ממליצים כל כך להעיף את הסאנשיין קומה אז יש סיבה וזה רק לטובתו

אם הוא לא רוצה להחליף לאף אחד לא ממש אכפת אנחנו את שלנו אמרנו

ובזה נגמר בובע אל תאלצו אותו להמשיך להגיב בנושא הזה

אוקי לא בא להתווכח איתך בנאדם אני יודע שאתם רוצים לטובתי ולידע כללי כבר החלפתי אותו היום בבוקר אני רגוע יותר וגם אתם חחח 8)

פורסם

אני מקווה שלא תיעלב אם אני אגיד שה 911 יצאה הרבה יותר יפה ;)

232 כ"ס אחרי טורבו מוגדש? ציפיתי ליותר תאמת.... אוטו עם המוןןןןןןן פוטנציאל....

ולעניינינו יצא לך אחלה מודינג התחלה יפה :)

אני לא מכיר את הספק אז אני לא יגיב....

(ודרך אגב גם אחלה מערכת יש לך ;D )

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שלא תיעלב אם אני אגיד שה 911 יצאה הרבה יותר יפה  ;)

232 כ"ס אחרי טורבו מוגדש? ציפיתי ליותר תאמת.... אוטו עם המוןןןןןןן פוטנציאל....

ולעניינינו יצא לך אחלה מודינג התחלה יפה :)

אני לא מכיר את הספק  אז אני לא יגיב....

(ודרך אגב גם אחלה מערכת יש לך   ;D )

חח בטוח שהיא יותר יפה..ובקשר לכ"ס של האוטו בילבלתי אותכם חברים זה לדגם הלו מודגש ..המודגש מה שיש לנו זה בערך על תתפסו אותי במילה כי אני לא מומחה ספץ לרכבים אז הכ"ס המירבי שלה זה 310 כ"ס ב 5990 סל"ד עכשיו מסתדר לך בטח יותר חח סליחה על הטעות שוב .. :-X ובקשר לספק חח כבר החלפתי ..ותודה על תגובתך שמח שאהבת בכללי תכל וכן כן גם תמערכת ..יום טוב .. ;D

פורסם

חחחח אחי איזה אוטו...

יש מצב שאתה מאזור חדרה פרדס חנה?

פורסם
  • מחבר

חחחח אחי איזה אוטו...

יש מצב שאתה מאזור חדרה פרדס חנה?

כן אחי אני מאיזור חדרה ולמה שואל????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים