עבור לתוכן

מודינג שעשיתי במשך יום אחד כנסו והביעו דיעות בבקשה .אשמח אם יצורף לגלרית האתר:-}

Featured Replies

פורסם

אהלן אנשים עשיתי לי פה מוד נחמד שכלל קידוח ע"י מקדח כוס עיגול חוטים סידור חוטים מדבקות קתודה מאוררים לדים ונטק נקסוס ניראה יחסית לעבודה של יום ...פצצה

טוב אני יחסוך במילים ויגש לתכלס הינה קישור לתמונות כנסו לקטגוריית "מודינג" וכבר תיראו שם תמונות של המוד..

http://photos.walla.co.il/asafay1

נ.ב: אשמח עם המוד שלי יצורף לשאר התמונות בגלרית האתר...בתודה מראש..יום טוב לכולנו ביי ;D

פורסם

יפה מאוד, אם תוכל לתת יותר פירוט על מה בדיוק עשית זה יהיה נחמד, ואתה מצרף לגלריה בעצמך.

ואגב, בטעות הגעתי לתמונות עם הפורש, אמאלה :o

פורסם

מודינג יפה מאוד! קבל ח"ח

רק באמת תן קצת הסברים על כל התהליך שעשית ;)

נ.ב - התמונה עם הפורש - :o

פורסם

נראה טוב! תתחדש ;)

DAMN thats a nice Porsche :o :o

פורסם
  • מחבר

חחחח אני שמח שאהבתם ת 911 טורבו של המשפחה שלי אכן אוטו שאוכל על הכביש בלי מלח אימפרזות טורבו למינהן סיביק האצבק משופרות מרצדס וולוו  דיגמי ספורט וכל אוטו

ספורט בכללי שיש פה להמחשה בילבד הפורשה זאת עושה 0-100 ב5.3 ש"נ  232 כ"ס ב 5900 סל"ד עם מומנט של 29.2קג"מ ל4800 סל"ד הנעה אחורית מדגש טורבו מקורר :o

לכל מי שמעוניין בעוד פרטים עליה יש עליה כתבה במגזין הרכב :"אוטו" בגיליון מס 23 דצמבר 2003 בעמ 68  ;D

טוב נחזור לעינינינו.המיפרט שלי כרגע:

intel P4 1400@1800 gigabyte ga-8tx

128*2 + DUAL RDRAM 2*64

GEXCUBE R9600/XT REV 1.3[RV360] D3 256 MB DDR

[cor:500@550\mem:600@689]

creative Audigy 2

W.D 40GB 8BUFFER

LG 52*32*52

SCSI

3COM 10/100

;D

..המודינג הפשוט שלי...מה כולל:

1.עיגול חוטי הכונן סקאזי +הIDE של הקשיח והצורב [חיתוך כל 2 גידים בעזרת סכין ניתוח= ליפוף ע"י איזולירבנד]

2.קדיחת חור בצד המארז מול הכרטיס מסך שרץ באוברקלוק בגודל 80 מ"מ והוספת מאוורר לד של "ארו קול"

3.מאוורר ציבעוני מאחור +מאוורר 40 מ"מ גנרי בחלק התחתון של המארז שניהם מוציאים אויר..

4.סידור חוטים כולל בקרוב יסודר ע"י סלייבים זוהרים..

5.לדים על ההיטסינק של הליבה בכרטיס מסך

6. קטודה קרה עם מנגנון קול בתחתית המארז

7. בקר מאווררים מסוג "וונטק"[נקסוס] שליטה על המאוורר בחלון המאוורר בקדימה של המארז ו2 המאווררים בחלק האחורי

8.קדיחת חורים בפאנל מעל לצורב והוספת 2 לדים שחיבור מקבילי ליציאת 5 וולט במולקס [אדום שחור למי שמתבלבל] +חיבור בטור של נגד 220 אוהם להורדת מפל המתח על הלדים לכ 1.7וולט כדי שלא ישרפו  ויתחממו..

9.מדבקות כמו "דיול באיוס" גיגהבייט הוט..+החלפת ההיטסינק ליותר גדול על הגשר הצפוני...

ובכלללי זהו מקווה שאהבתם את ההתחלה שלי כמובן שעשיתי עוד מוד  יותר מושקע מבחינת חשיבה על אובר קלוק למחשב פנטיום 8 800 @ 1198 שאני יעלה פה בהיזדמנות ... ;D

פורסם

נראה טוב מאוד! :D

גם המחשב נראה לא רע.... ;)

ועכשיו ברצינות,

כדי שזה יתפרסם בגלרייה תעקוב אחרי ההוראות בדף הראשי של הגלרייה, כתוב בדיוק למי, למה, ואיך לשלוח אימייל עם הפרטים.

פורסם

fu xD

פורסם

מה?!

פורסם
  • מחבר

טוב בכל אופן אני שמח שאתם אוהבים ואשמח להצעות נוספות להמשך המוד..אפילו שיש לי כיוון תמיד נחמד לשמוע הצעות חדשות וכמו כן אני ינסה להוסיף תמוד לגלריה פה באתר

יום טוב לכולכם ביי .. ;D

פורסם

זה התחלה, אבל לא משהו מדהים. אולי זה יפה, אבל זה לא משהו שאני הייתי מתגאה בו כי למעשה לא עשית הרבה.

תעשה עוד דברים לבד, כל אחד יכול לקנות דברים מוכנים (בעיקר מישהו שיש לא כסף לאוטו כזה), אבל החוכמה זה ליצור. מוד זה כשאתה משנה משהו, מפה מגיע השם, modify. אתה לא שינית, רק קנית.

מצטער אם זה נשמע קצת קשה, זה אמור להיות ביקורת בונה. ואחלה אוטו דרך אגב.

פורסם

דווקא די יפה לדעתי.

אתה יכול להסביר איך יצאה לך חלון כזה יפה וחלק עם מקדח כוס?

פורסם

המארז מגיע עם החלון הזה...

פורסם
  • מחבר

זה התחלה, אבל לא משהו מדהים. אולי זה יפה, אבל זה לא משהו שאני הייתי מתגאה בו כי למעשה לא עשית הרבה.

תעשה עוד דברים לבד, כל אחד יכול לקנות דברים מוכנים (בעיקר מישהו שיש לא כסף לאוטו כזה), אבל החוכמה זה ליצור. מוד זה כשאתה משנה משהו, מפה מגיע השם, modify. אתה לא שינית, רק קנית.

מצטער אם זה נשמע קצת קשה, זה אמור להיות ביקורת בונה. ואחלה אוטו דרך אגב.

אוקי תודה בנאדם תודה על הביקורת הבונה אני יקח זאת לצומת ליבי כמו כן על תשכח שכל מה שהספקת לראות במוד נעשה ביום באופן ספורטני ולא מתוכנן ואמרתי שהוא בתחילת דרכו לכן תתחשב בנתון זה..

ושמח ומקווה שבכל אופן אהבת אפילו קצת ...ביי בנתיים

פורסם

:-* :-* :-* סימבדה! (:

מארז עם פוטנציאל ענק למודינג..

פורסם
  • מחבר

:-* :-* :-* סימבדה! (:

מארז עם פוטנציאל ענק למודינג..

אכן המארז הוא סימבדה עם ספק סאנשיין 480 וואט שזה נחשב לספק נחמד ביותר יחסית לגנרי..ואכן מתוכנן בשלב הבא כניראה להתחיל "להתעסק עם הגג" של המארז כמו חלון בצורת שמש ובאמצע מאוורר UV מוציא אויר וצביעה של המארז..עדין לא החלטטי איזה צבע..וחריטה על החלון שזה חבר שלי יעזור לי [מנוסה] וסלייבים על החותים של הספק זהו לשב זה מה שמתוכנן וזה אולי לא מספיק למודינג או לכם אבל לשלב זה לי זה יספיק כי אני קצר בזמן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים