פורסם 2002 באפריל 1223 שנים ok i've a proplem, i have one AGP card with gr8 Tv out and other AGP card for games and such. how do i connect them simultanieslly ? is there motherboard with two AGP's ? if not anyone has an idea how do i replace between them as fast as can be
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים אני לא חושב שתמצא לוח עם 2 AGP כי זה פשוט לא הגיוניובכ"אאתה צריך 2 מסכים (או כיבוי והדלקה כל פעם מחדש, בשביל לחבר מאחורה את המסך)הדרך הכי פשוטה? לקנות כרטיס טלויזיה ולמכור את הכרטיס מסך עם הTV out
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים אני לא חושב שתמצא לוח עם 2 AGP כי זה פשוט לא הגיוניובכ"אאתה צריך 2 מסכים (או כיבוי והדלקה כל פעם מחדש, בשביל לחבר מאחורה את המסך)הדרך הכי פשוטה? לקנות כרטיס טלויזיה ולמכור את הכרטיס מסך עם הTV outלא תמיד...אולי יש לו מסך כמו שלי עם כניסות לשני מחשבים?
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים יש לוחות עם. אני זוכר שלפני די הרבה זמן ראיתי מחשב של ALIENWARE עם voodoo 5 וGEFORCE 3. הם התחברו לתיבה עם סוויצ' שהחליף בין כרטיס אחד לשני, ואליו חיברת את המסך.
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים אני חושב שהיה ניתן לעשת את זה עם שני כרטיסי PCI, במצב שנקרא מצב SLI,לפי מה ששמעתי אפשר לעשות את זה רק עם שני כרטיסי מסך מאותו דגם וחברה.
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים מחבר first of all thanx for the commants !second : i only need my marvel G400 for the TV and the other gforce 2 for the monitor
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים קנה איזה ראידון של ATI, אם אני לא טועה היציאה שלהם איכותית הרבה יותר משל כרטיסי הג'יפורס למיניהם
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים קומפוננטאני חוזר ואומרשבשבועיים האחרונים כל 2 הודעות שלך אתה אומר לקנות ראדון. מספיק.הבנאדם לא צריך כרטיס מסך חדשהוא צריך אם כבר כרטיס טלויזיה, שיעלה לו 100 שקל יותר מהכרטיס שהוא ימכור, ויהיה התשובה האולטימטיבית בשבילושאר הפתרונות נראים לי דיי חרטה.. מצטער להגיד.הלוח אם החדש שתמצא יעלה פי 2 מכרטיס טלויזיהכמו גם הסוויצ' (אם קיים באזור) לא יהיה שווה את הממון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.