עבור לתוכן

בעית ריסטים חמורה ביותר ......

Featured Replies

פורסם

שלום אז ככה , יש לי בעיה של ריסטים במחשב, פשוט ממש עצמאית הוא עושה לי ריסטים כבר קרוב לחצי שנה , עכשיו זה לא וירוס ולא שום דבר הדומה לוירוס..

לי נראה שזה הכרטיס רשת ..

יש לי כרטיס רשת של 3COM לפני שבוע היתה לי שוב בעיה של ריסט שהמחשב עלה שוב על הכרטיס רשת היה סימן שאלה והאינטרנט לא התחבר לי , באתי להסיר את הכרטיס ולהתקין שוב המחשב פתאום עשה לי שוב ריסט , בלי ששום דבר היה פתוח ...

מה דעתכם.... ?

פורסם

קודם כול כאשר המחשב עושה איתחולים זה אומר על מסכים כחולים אני לא יודע באיזה חלונות אתה משתמשת אבל בעיקרון לחצן ימני על המחשב שלי

לבחור באחרון(מאפיינים) ללכת למתקדם ובאופציה הראשונה לבחור ושם הוא נותן לך לבטל את האיתחולים לאחר מכן תעבדי עם המחשב עד שתקבלי מסך כחול ותשלחי את ההודעה בפורום ותעדכני אותי לגבי המפרט מחשב שלך

יום טוב

פורסם

בעיית ריסטים אקראית קשורה לזיכרון

תבדקי בביוס אם הזיכרון מוגדר בברירות המחדל שלו

פורסם

למה רק זיכרון תבדקי אם המעבד לא מתחמם מידי???

או הספק שלך עובד כמו שצריך ??

או הכרטיס מסך גם הוא יכול להחמם יותר מידי

תבדקי את כול אלה ותחזרי אם תשובות

פורסם

תבודד את הבעייה תריץ תוכנות בנצ' כמו MEMTEST וPRIME95

פורסם

אתם פונים אליו בלשון נקבה

הוא בן בכלל... :)

פורסם

בP3 500 הישן שלי היה לי את זה עם מסך כחול..

הפתרון -> מחשב חדש..

אם שלך כבר חדש אז תריץ\י PRIME וכאלה ותבדוק\י מתי עם יש מסך כחול

ותתחיל\י לעבור חלק חלק עד שאת\ה עולה על משהו שנראה שעושה את הבעיה (ככה אני פתרתי את מה שהיה לי אחרי הקנייה בסוף זה היה הזכרון + הספק)

פורסם

שלום אז ככה , יש לי בעיה של ריסטים במחשב, פשוט ממש עצמאית הוא עושה לי ריסטים כבר קרוב לחצי שנה , עכשיו זה לא וירוס ולא שום דבר הדומה לוירוס..

לי נראה שזה הכרטיס רשת ..

1. אם יש חשד שהבעיה היא בכרטיס הרשת, נסה להשתמש במחשב כאשר כרטיס הרשת מנותק ממנו פיזית או להשתמש בכרטיס רשת אחר.

2. אם כבר פתחת את המחשב - תסתכל קצת על הקבלים בלוח, אולי אחד מהם התקלקל (נפוח יותר, יש עליו חומר צהוב-חום).

3. כאמור - בדיקת זיכרון היא אחד הדברים שמומלץ ביותר לעשות במקרים כאלו.

4. פירסום דגם המעבד והטמפרטורה שלו יכולה לעזור.

פורסם
  • מחבר

תודה על הרצון לעזור , עכשיו ביטלתי את מצב הריסטים , ושיהיה מסך כחול אני ארשום את כל מה שיש בו כדי שותכלו לפרש לי את הבעיה ....

פורסם

לי היתה בעייה של ריסטים אקראיים והתברר לי שסטיק זיכרון אחד דפוק

לדעתי אם זה אקראי אז זה הזיכרון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים