עבור לתוכן

הפעלת אימיול על מחשב אחד ברשת שיש בה 2 מחשבים, תאט את מהירות הגלישה במחשב השני??

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב ישן P3, אני רק צריך להוסיף לו כונן קשיח והוא יעבוד מצויין. רציתי למכור אותו אבל שיניתי את דעתי והחלטתי להשאיר אותו אצלי, לתת לו להיות דלוק 24 שעות ביום ושאימיול תהיה פתוחה בו כל הזמן.

אני כמובן אצטרך להקים רשת בין המחשב הישן הזה לבין המחשב החדש שיש לי.

אבל רציתי לדעת אם אני אדליק אימיול 24 שעות במחשב אחד, אז מהירות האינטרנט במחשב השני תהיה איטית? במיוחד במשחקים? יש לי 1.5MB מהירות אינטרנט.

פורסם

כן.

יש לך רוחב פס מוגבל, ו EMULE ידוע כזולל רוחב פס.

פורסם

אם תגביל אותו למהירות שליחה - 2 נגיד ומהירות הורדה 30-40 אז לא ממש תרגיש בהבדל

פורסם

אתה צריך להגביל באימיול את רוחב הפס בהעלאה (upload) למשהו כמו 4-5 (במשחקים online, קצב ההעלאה הוא קריטי לא פחות מקצב ההורדה)

זה אוטומטית גם יגביל את מהירות ההורדה של אימיול ל-16-20 (כי ככה הוא עובד).

כמובן שכשאתה לא צריך אינטרנט במחשב השני אתה יכול לבטל את ההגבלה. ככה אני עובד כבר כמה חודשים.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי יש תוכנה שמגבילה את מהירות ההורדה/העלאה. אתם מוכנים בבקשה להביא לי אליה קישור?

ואני החלטתי לעבור לכבלים (בעוד שבועיים אחרי שתיגמר ההתחייבות). כי להם יש 4 ק"ב נוספים של העלאה, שאותם אני אשים לאימיול במחשב הישן. כך שיהיה 10 ק"ב העלאה למשחקים (כמו שיש לי עכשיו) ו-4 ק"ב לאימיול.

פורסם

Bandwidth Controller תגביל את רוחב הפס הכולל שעובר בכרטיס הרשת. אם אתה מתכוון להשתמש רק בתוכנה אחת על המחשב, ולא מתכוון להעביר קבצים ממחשב למחשב למשל, היא תספיק.

NetLimiter יכולה להגביל את רוחב הפס של תוכנות בודדות.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים