פורסם 2024 באוגוסט 131 שנה היי . כן כן שנים רבות . האם לעדכן ביוס ללוח-TUF GAMING Z690-PLUS WIFI D4 כרגע עם ביוס - 3602 יצא חדש - 3701 - עם - 0x125 וגם גירסת בטה - 3802 - עם - 0x129 כרגע הביוס מכוון ידנית .אין בררה. בכללי נעול על -1.35V עדין יש פיקים ל-1.41V הקסטום לופ עומד בזה. כל עוד המחשב שלי הכל בסדר. כרגע חושב למכור ולא מתאים לי איזה איפוס ביוס לא מתוכנן והמחשב עולה באש. מצד שני שמועות על בעיות בלוחות לאחר עידכון ? מה אומרים ? מה קורה זקן השבט השמח לתגובתך
פורסם 2024 באוגוסט 131 שנה ציטוט של יוני שמין ברור שכן ממש לא. אם כרגע הכל בסדר, כלומר התמזל מזלך, תשאיר את המצב כמו שהוא. אם וכאשר תמכור, תעביר לקונה את התקציר ושלא יעשה שטויות. מעבר לזה, זו לא בעיה שלך. כי, כרגע עם העדכונים האלה זו עדיין רולטה רוסית. יש כאלה שהמצב רק החמיר.
פורסם 2024 באוגוסט 131 שנה מחבר יפה אמרת - A10 רוצה למכור אבל רוצה ראש שקט שלקונה לא יהיה באלגן. אז לחכות לעידכון של העידכון. מר-ברור שכן . אתה יודע שלא מקבלים כאן ניקוד על מספר התגובות. זה לא קבוצה של פייסבוק
פורסם 2024 באוגוסט 131 שנה ציטוט של free_me_0 יפה אמרת - A10 תודה. בעצם, זה שלא שדרגת ביוס, יכול לשמש כמעין הוכחה ש(טפו טפו ) כל הבלגן פסח על המערכת שלך. תוכל להסביר לקונה שזה אמנם גם מזלאבל לא פחות מזה גם הכיוונון שביצעת בביוס, ולכן, כדאי שלא יתחכם בעניין. בנוסף, תוכל לנטר עד צאת העדכון הבאמת עובד ולהודיע לקונה שהגיע הזמן לסגור את הפינה בצורה בטוחה. כי ... אלא שחוו את הבעיות, כמו קריסות וכל השאר, המעבדים שלהם כבר "טוגנו" = יש ירידה בביצועים והם במדרון של לצאת מכלל שימוש.
פורסם 2024 באוגוסט 141 שנה מחבר תאמין לי גדלתי פה. לאתר יש הרבה מה להציע . אבל פירסומים אין מה לעשות רק בקבוצות.
פורסם 2024 באוגוסט 141 שנה מחבר הילד [19] לא התלונן על כלום . עם היה משהו היה כבר באלגן מאז הסיבים טפו טפו
פורסם 2024 באוגוסט 151 שנה מה דגם המעבד? לפי האתר של אסוס גרסה 3802 נחשבת לבטא. לפי מאמר באינטרנט על הנושא, מקור הבלאי במעבדים הוא לא רק המתח כמקור יחיד לבעיה אלא קפיצת תדר הבוסט והגעה למקסימום טמפרטורה שהצ'יפ יכול להכיל וזה מה שגורם לבלאי במעבד. אבל פה יש מלכודת - מפני שהורדת המתח בביוס החדש יכולה לגרום לאי-יציבות במערכת נערך 2024 באוגוסט 151 שנה על-ידי Jabberwock
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.