עבור לתוכן

צריך עזרה בקשר למודינג

Featured Replies

פורסם

אוקי.. אצלי [כפר סבא] בחנות מחשבים עורכים תחרות מודינג.... ועכשיו אני לא יודע איך לעשות את זה.. אני חיפשתי באתר מדריכים איך לחתוך ואיך לעשות משהוא בכלל אבל אין...  יש מדריכים לדברים מסובכים שלא נחוצים [לי]..

אז מה שאני רוצה ממכם המשתמשים, שתעזרו לי ושתיתנו לי הצעות למודינג.. [יש לי את כל הכלים הנחוצים מבחינת כלי עבודה]

ואני מבקש כמה שיותר מהר.. כי התחרות הולכת להתחיל!!!!! :-\

תודה מראש !!!!

פורסם

חייב לשנות כותרת ומהר!!!

תקרא את חוקי הפורום..

עצה ממני, כנס לגלריות מודינג בארץ ובעולם, קח רעיונות משם.. מדריכים יש בכל רחבי הרשת והפורומים בארץ ובעולם

פורסם

באיזו חנות? (אני מרעננה)

הכל תלוי במה אתה מחפש... יופי (לחתוך את דלת המארז, לשים פרספקט במקום ולהוסיף מאוורירים)

לקחת קטודה ולשים כבלי צבע.

או שאתה מחפש אופי (להוסיף עוד מאווררים, להוסיף מפסקים + נורות, להוסיף היטסינק מקורי לכרטיס מסך + מעבד + לגשר + לזיכרונות וכו')

או משהו קיצוני לגמרי כמו שאתה רואה בגלריה (מזוודה וכו')

אלעד

פורסם

אני חושב שהנושא הזה פשוט לנעילה.

לא ממזמן פתחו נושא עם בקשה לרעינות.

מה רע בו?!

שיהיה בהצלחה בתחרות. כמו שאמרו לך, גלוש בגלריה, וחפש אתרים בחו"ל - תמצא עשרות רעיונות נפלאים!!

אבל מה הקטע לפתוח נושא חדש? סלח לי, אבל חוצפה.. >:(

פורסם

על איזו חנות מדובר? גם אני מכפר סבא ולא ראיתי שום דבר על מודינג

פורסם

בחור - תשנה כותרת. שום דבר לא דחוף!!! (ותקרא את חוקי הפורום: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=59727.0 )

כאן: ( http://www.hwzone.co.il/modding.php ) תוכל למצוא מספר מדריכים פשוטים יותר ופחות שאתה יכול להעזר בהם. מדריך צביעה, מדריך הכנת חלון, מדריך הכנת צג LCD למחשב, מדריך עיגול כבלים ומדריך חירור המארז. יש עוד אתרים עם כל מיני מדריכים בעיברית. יש מדריכים בפורום הזה בסטיקי ויש את הגלריה פה באתר שאתה מוזמן לשוטט בה ולחפש רעיונות.

אני מאוד אשמח אם תיתן את שם החנות שבא יש את התחרות.

ותשנה כותרת!

פורסם

רואים שהוא חדש.....

שאפילו לא טרח לקרוא את חוקי הפורום...

לפי דעתי הכי טוב להתחיל מהכנת כבלים עגולים...

שיהיה בהצלחה ו[glow=red,2,300]תשנה כותרת >:([/glow]

פורסם

שנה את הכותרת כך שתתאים לחוקי הפורום ובאותה הזדמנות, קרא אותם. אם לא, הת'ראד יינעל!

לגבי שאלתך הכל תלוי בכמה זמן יש לך, יש דברים שאפשר לעשות בשבוע ויש דברים שאי אפשר. שוטט בפורום בגלריה, בדוק את הלינקים שבסטיקי ותתחיל משם.

באופן כללי הייתי בוחר רעיון כללי שיהיה מרכז המוד ומתחיל מלהתאים את הכל אליו...

<SpuerGohan> אבקשך להימנע מלזרוק הערות על איזה ת'ראד צריך או לא צריך להינעל, בשביל זה אנחנו כאן, אתם יותר ממוזמנים להעיר למשתמשים אחרים אם עברו על חוקי הפורום, וזה אפילו רצוי, אבל את ההחלטה מה לעשות או לא לעשות איתם, אשמח אם תשאירו לנו.

בהצלחה...

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

פשר לקבל את שם החנות ? , ממש מוזר שאף אחד אחר לא שמע על כך ושאין לזה פירסום יותר רציני .

פורסם

למה אתה מקפיץ ת'רד בן חודש?

ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים