עבור לתוכן

013 - יש מצב שהם מגבילים את eMule ?

Featured Replies

פורסם

עברתי לברק היום אחה"צ.

ב012 הורדתי ב 40k לפחות, עכשיו בקושי 10k

מותר או אפשר בכלל לעשות דבר כזה ?

פורסם

אין מצב שהם מגבילים את האימיול.... חבר שלי בברק והוא טס

עקרונית הם יכולים.. אם זה חוקי אני לא יודע

אבל תיהיה בטוח שהם לא עושים את זה

אל תשכח שהמהירות שלך תלויה במקורות ובשרת

ההורדות יכולות לקפוץ מ40 ל10 ובחזרה ל40 כל הזמן.. המהירות באימיול לא כל כך יציבה פשוט תחכה

פורסם

בעיקרון אפשר להגביל את הפורטים שבד"כ נמצאים בשימוש על ידי האימיול. מותר ואפשר, אין חוקים נגד זה, ובכל העולם ספקים עושים את זה

אבל ברק לא עושים את זה, אם הם היו עושים את זה אני ואתה (גם אני בברק) היינו מקבלים low id - ואני לפחות לא מקבל

מה שכן, החיבורים של ברק לחו"ל עלובים ובד"כ נותנים לי מהירויות נוראיות, ולכן אני שוקל לעזוב אותם

פורסם

לא רק שספקי אינטרנט יכולים, הם גם עושים את זה. ספציפית לגבי ברק אני לא יודע, אבל ספקי אינטרנט מאיטים בכוונה את המהירויות בפורטים הידועים של Emule. זה נעשה ללא שנקבל LowID. כמובן שזה עובד רק על המשתמשים הלא מתוחכמים ;D שלא יודעים שניתן לשנות את מספרי הפורטים, ואז לחזור למהירות מלאה.

פורסם

איך משנים את מספרי הפורטים כדי לחזור למהירות מלאה?

פורסם

לא יודע אם לסמוך על מה שgico אמר, אבל אם אתה רוצה לשנות פורטים, לך להגדרות של האימיול ושם מתחת לconnections תשנה את המספרים שכתובים בתוך clientport. זה לא משנה למה, כל עוד זה מספרים מעל 1024. ואל תשכח לפתוח את הפורטים הנ"ל בנתב\פיירוול אם יש לך.

פורסם

לברק אין שום הגבלה על אימיול אני מחובר אליהם לא יודע מי אמר שהמהירות לחו"ל עלובה אבל אני מקבל גם בהורדות גם בגלישה וגם בפינגים מאוד טובים..

באימיול אני מוריד על 70 80 בלי בעיה

ויש לי פינגים לאירופה 90....

לא יודע מה אתם מתלוננים הם הספק הכי טוב בשוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים