פורסם 2004 ביוני 2021 שנים עברתי לברק היום אחה"צ. ב012 הורדתי ב 40k לפחות, עכשיו בקושי 10kמותר או אפשר בכלל לעשות דבר כזה ?
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים אין מצב שהם מגבילים את האימיול.... חבר שלי בברק והוא טסעקרונית הם יכולים.. אם זה חוקי אני לא יודעאבל תיהיה בטוח שהם לא עושים את זהאל תשכח שהמהירות שלך תלויה במקורות ובשרתההורדות יכולות לקפוץ מ40 ל10 ובחזרה ל40 כל הזמן.. המהירות באימיול לא כל כך יציבה פשוט תחכה
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים בעיקרון אפשר להגביל את הפורטים שבד"כ נמצאים בשימוש על ידי האימיול. מותר ואפשר, אין חוקים נגד זה, ובכל העולם ספקים עושים את זהאבל ברק לא עושים את זה, אם הם היו עושים את זה אני ואתה (גם אני בברק) היינו מקבלים low id - ואני לפחות לא מקבלמה שכן, החיבורים של ברק לחו"ל עלובים ובד"כ נותנים לי מהירויות נוראיות, ולכן אני שוקל לעזוב אותם
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים לא רק שספקי אינטרנט יכולים, הם גם עושים את זה. ספציפית לגבי ברק אני לא יודע, אבל ספקי אינטרנט מאיטים בכוונה את המהירויות בפורטים הידועים של Emule. זה נעשה ללא שנקבל LowID. כמובן שזה עובד רק על המשתמשים הלא מתוחכמים ;D שלא יודעים שניתן לשנות את מספרי הפורטים, ואז לחזור למהירות מלאה.
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים לא יודע אם לסמוך על מה שgico אמר, אבל אם אתה רוצה לשנות פורטים, לך להגדרות של האימיול ושם מתחת לconnections תשנה את המספרים שכתובים בתוך clientport. זה לא משנה למה, כל עוד זה מספרים מעל 1024. ואל תשכח לפתוח את הפורטים הנ"ל בנתב\פיירוול אם יש לך.
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים לברק אין שום הגבלה על אימיול אני מחובר אליהם לא יודע מי אמר שהמהירות לחו"ל עלובה אבל אני מקבל גם בהורדות גם בגלישה וגם בפינגים מאוד טובים..באימיול אני מוריד על 70 80 בלי בעיהויש לי פינגים לאירופה 90....לא יודע מה אתם מתלוננים הם הספק הכי טוב בשוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.