עבור לתוכן

תמונה שרואים בה משהו

Featured Replies

פורסם

וואי זה ממש מגניב! :)

הצלחתי להסתכל על זה בשתי דרכים - פעם אני רואה כריש אחד ופעם כריש אחד יותר גדול ולפניו עוד דג יותר קטן......

• תגובות 57
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה פועל גם במסכי LCD?

לא, אני רציני.................

כן
פורסם

אני די מסטול אבל אני ריאתי אישה בע נדפק לי הראש

פורסם

כריש (1)

פורסם

מי שהתמקד בנקודה מאחורי המסך יראה 2 כרישים או יותר נכון את הנגטיב של הכריש שהמוח מפרש כ-2 כרישים - אם תסתכלו יותר טוב תראו שלקטן אין סנפיר והגדול שמאחור נראה די שטוח...

לעומת זאת מי שיתמקד בנקודה לפני המסך יראה את התמונה כפי שהיא אמורה להראות - כריש אחד בלבד...

למתקשים יש טכניקה שבד"כ עוזרת - אם כי כפי שציינו, יותר קל לעשות על דף מודפס...

שימו את האצבע בערך בחצי המרחק מכם אל המסך כך שקצה האצבע הוא בתחתית התמונה - התמקדו באצבע ולאט לאט נסו לשמר את אוטו הפוקוס על התמונה - זה לוקח בד"כ יותר מפעם אחת עד שמצליחים - למתקשים במיוחד - זה כמו שאתם מאבדים פוקוס כשמסתכלים על אצבע ממש מקרוב ורואים אותה כפול שחלק אחד שלה "שקוף" נסו לשמא את אותו פוקוס גם לתמונה...

הייתה לי פעם תוכנה (בימי הVGA העליזים) שהופכת כל ציור כמעט לתמונה כזאת...

***מישהו מהזקנים זוכר איך קראו לה?

פורסם

ניסתי הכל וכלום עובד!!  :'(

הייתי מדפיס את התמונה אבל אין לי צבע במדפסת :\

בעעע ניסיתי ממש הכל הסתכלתי עליה, איבדתי פוקוס מה לא ! בכל זאת אני רואה רק כחול  :-[

פורסם

אני רואה הרבה גים קטנים ואת דגל ישראל.

פשוט צריך להתמקד במרכז וממש לאט להתרחק.

פורסם

לעזאזל!

חוץ מלהראות מפגר לא יצא לי כלום מזה.

אני רואה כל מני צורות תלת מימדיות אבל לא תמונה ברורה.

אני זוכר שפעם הצלחתי לעשות את זה (לפני שנה).

עכשיו גם כואב לי הראש...לעזאזל.

פורסם

ריבונו של עולם זה משגע אותי אני לא מצליח,זו לא הפעם הראשונה שאומרים לי לעשות את כל הדברים האלו וזה לא מצליח לי.

יש מצב שאי אפשר לראות את זה עם משקפיים???

פורסם

!!!I AIN'T SEEIN' SHIT >:(

פורסם

לפני 5 דקות התעוררתי משינה ואני מצליח לראות כריש שם, אני טוב בתמונות תלת מיימד האלה ;D...

פורסם

מי שהתמקד בנקודה מאחורי המסך יראה 2 כרישים או יותר נכון את הנגטיב של הכריש שהמוח מפרש כ-2 כרישים - אם תסתכלו יותר טוב תראו שלקטן אין סנפיר והגדול שמאחור נראה די שטוח...

לעומת זאת מי שיתמקד בנקודה לפני המסך יראה את התמונה כפי שהיא אמורה להראות - כריש אחד בלבד...

למתקשים יש טכניקה שבד"כ עוזרת - אם כי כפי שציינו, יותר קל לעשות על דף מודפס...

שימו את האצבע בערך בחצי המרחק מכם אל המסך כך שקצה האצבע הוא בתחתית התמונה - התמקדו באצבע ולאט לאט נסו לשמר את אוטו הפוקוס על התמונה - זה לוקח בד"כ יותר מפעם אחת עד שמצליחים - למתקשים במיוחד - זה כמו שאתם מאבדים פוקוס כשמסתכלים על אצבע ממש מקרוב ורואים אותה כפול שחלק אחד שלה "שקוף" נסו לשמא את אותו פוקוס גם לתמונה...

הייתה לי פעם תוכנה (בימי הVGA העליזים) שהופכת כל ציור כמעט לתמונה כזאת...

***מישהו מהזקנים זוכר איך קראו לה?

אני רואה רק אחד בשתי הצורות.

ודווקא התמקדות מאחורי המסך מציגה את התמונה הנכונה, התמקדות לפני המסך מציגה את התבנית הריקה (כמו קליפה) של הכריש.

פורסם
  • מחבר

האם התמונה הזו קשורה?

1480photo3Dall%5B1%5D.jpg

פורסם

האם התמונה הזו קשורה?

1480photo3Dall%5B1%5D.jpg

לא.. אלה תמונות למשקפי תלת מימד

פורסם

השיטה של ההתמקדות בנקודה והתרחקות עבדה אראיתי את הכריש, כריש 1 בלבד יש באמצע.

לא נוח להסתכל במחשב המסך מפריע.

למישהו יש קישור לאתר עם עוד תמונות כאלו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים