עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

שלום, זה הפורום שהכי קרוב למה שאני מנסה להבין (למרות שמדובר פה בעיקר על אודיו) אבל נראה לי שזה עדיין בתחום... אם לא, תקנו אותי.

כבר שנים שאני מנסה להקליט דרך YES באופן פרטי (חיצוני, לא דרך הממיר של YES) שידורים של YES בצורה כלשהי, כל פעם נאמר לי שלא ניתן לעשות זאת. 

אולי היום קיים כבר מכשיר שיכול לעשות זאת? אשמח לשמוע. תודה. 

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

Up

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
ציטוט של MeTaL_SnAkE

שלום, זה הפורום שהכי קרוב למה שאני מנסה להבין (למרות שמדובר פה בעיקר על אודיו) אבל נראה לי שזה עדיין בתחום... אם לא, תקנו אותי.

כבר שנים שאני מנסה להקליט דרך YES באופן פרטי (חיצוני, לא דרך הממיר של YES) שידורים של YES בצורה כלשהי, כל פעם נאמר לי שלא ניתן לעשות זאת. 

אולי היום קיים כבר מכשיר שיכול לעשות זאת? אשמח לשמוע. תודה. 

כעיקרון, כל מכשיר שמשתמש ב-HDMI כדי להעביר תמונה וקול מוגן על ידי קידוד והצפנה שנקראים HDCP. בדיוק בשביל למנוע הקלטה לא חוקית של תכנים. כמובן שאם זה היה אפקטיבי, לא היינו רואים טורנטים וכיוצא בזה. אני לא יכול לתת לך יותר מדי פרטים, אבל יש מפצלי HDMI שאפשר לרכוש שמאפשרים לעקוף את ההצפנה הזאת. לא ניסיתי את זה בעצמי, ואני לא ערב להצלחה כלשהי. אבל זה הכיוון שאני מכיר.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים