פורסם 2004 ביוני 2021 שנים רמקולים סאונדוורק של קריאטיב..חיברתי אותם נכון קדמיים לחיבור של הקדמיים ולג'ק הירוק בלוח ואחוריים לאחוריים...בכל מקרה אני לא שומע סאונד מהרמקולים האחוריים..אחרי כיוונון דרך הדרייבר של nvidia (לוח 8RDA+ 2.1 ) בדיוק לפני שלוחצים FINISH הוא משמיע איזה דמו כזה שמדגים.. ובדמו הזה שומעים יפה את כל ה4 אבל ברגע שלחצתי פיניש זה נעלם אין יותר...יש לציין גם שבבדיקה באשף של הדרייבר שהוא בא לבדוק אם הרמקולים האחרויים עובדים הם עבדו עכשיו הם עובדים, אבל רק שאני מכוון את הדרייבר ל4 SPEAKERS (בדולבי-4 רמקולים הם לא עובדים) והם עובדים ממש חלש עם סאונד מוזר כזה בוא נגיד שאם הייתי צריך לשמוע רק מהם, הייתי זורק אותם לפח... סאונד חלש ומוזר וצרוד...מה זה? דרייברים אחרונים אגב
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים שאתה מכוון על דולבי, תצטרך להפעיל תוכניות שמשדרות בדולבי דרך התוכנות הנכונות כמו PowerDVD.חחח איזה כינוי מצאת.. "עוף בגריל"
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים מחבר וואלה? מה עם WINDVD גם טוב? תומך בדולבי? זהו סידרתי את זה..... פשוט השירים ששמעתי היו סטריאו והיו ב2 ערוצים, אז כיוונתי את הווינמאמפ שישתמש בכל הרמקולים.אבל אין סראונד... אני מקווה שבסרטים מתוכנה וינ דיוידי פלטינום אני אשמע סראונדד"א כל 4 הרמקולים מולי, יש לי מדף עליון כזה מעל המסך עליו יש 2 "אחוריים" וליד המסך מכל צד יש עוד 2 "קדמיים"זה בסדר נכון?אני חייב לשים את האחויים ממש מאחוריי כדי לשמוע טוב...? או שככה בסדרעוף בגריל אתה שואל..? ככה חברים שלי קוראים לי מאז שאני ביסודי, עוףלא יודע למה
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים אני חייב לשים את האחוריים ממש מאחוריי כדי לשמוע טוב...? או שככה בסדרזה בסדר גמור , אבל אם אתה רוצה סראונד אז תשים אותם מאחורייך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.