פורסם 2024 באפריל 131 שנה היי, מנסה לקנות כונן HDD בגודל 2.5' SATA III. ב KSP ו- IVORY הם בכלל לא קיימים, גם באמאזון האופציות לא גדולות והמחיר כבר מתקרב למחיר של SSD. מה אני מפספס?
פורסם 2024 באפריל 151 שנה שטויות. בנפחים הגדולים (שלמטרה הזו הם מיועדים) אין ולא תהיה תתחרות בזמן הקרוב לכונן מכאני אמין וגדול. אני גם לא ממש מבין מה חיפשת? תשתמש בקטגוריות ולא בשורת החיפוש, דיסקים קשיחים פנימיים עדיין קטגוריה עמוסה במוצרים. נערך 2024 באפריל 151 שנה על-ידי yotam.m
פורסם 2024 באפריל 151 שנה ציטוט של yotam.m שטויות. רק להפנות תשומת לבך שהשאלה מתייחסת לכונני 2.5 אינצ' ...
פורסם 2024 באפריל 151 שנה צודק טעות שלי. מן הסתם שלא נעלמו אלא נחתכו, רוב המחשבים הניידים שעוד יש להם סלוט 2.5 מגיעים עם 1 כזה וחבל לבזבז אותו על כונן 5400RPM, ממילא כונני 2.5 לא מתחרים עם 3.5 מבחינת נפחים ולא מיועדים לאותו פלח שוק. לסיכום, ניתן למצוא עוד כמה כוננים כאלה של Hitachi ו- Seagate אבל בנפחים ומחירים לא משתלמים. נערך 2024 באפריל 151 שנה על-ידי yotam.m
פורסם 2024 באפריל 161 שנה מחבר ציטוט של yoavke זאת קונספירציה של אנשים מנס ציונה. איזה נפח אתה מחפש ? 1-2 TB
פורסם 2024 באפריל 161 שנה 1 טרה משומש תקין אתה יכול לקבל ממני בחינם . די בטוח שיש לי פה איזה 1 או 2. אני אחפש אם יש 7200 סל"ד. אבדוק ואחזור אליך מחר-מחרתיים .
פורסם 2024 באפריל 161 שנה ^^^^ זה אולי עונה על הצורך הפרטי, אבל לא עונה על השאלה .... נערך 2024 באפריל 161 שנה על-ידי A-10
פורסם 2024 באפריל 161 שנה השאלה נענתה . מי שהיה אחראי על עיקר הדרישה הן חברת הניידים , מאחר ו90% מהניידים מגיעים רק עם כונן אחסון בודד אז הוא חייב להיות SSD. מאחר ותצורת ה m.2 חוסכת עובי למחשב, נפח פנימי במחשב , נפח בשינוע ונפח באחסנה אז היא עדיפה על פני תצורת 2.5 גם אם בכונני SSD מבוססי SATA עסקינן . ולגבי השאלה למה חברות הניידים שמוכרות מחשבים עם יותר מכונן אחד לא מספקות אותו עם כונן 2.5 , אז או שזאת קונספירציה של אנשים מנס ציונה או שזה בגלל שסיבה א' הרגה את השוק . אני די בטוח שזה בגלל האנשים מנס ציונה. אז הביקוש ירד ואז ההיצע ירד ואז הביקוש ירד עוד יותר וההיצע הפך אפסי . וזה כן עונה על הצורך הכללי כי זה פותח אפיק מחשבה חדש: https://www.ebay.com/itm/115948156250 נמכרho כמשומשים אבל הם יצאו מהמחשבים עם כלום שעות עבודה , יש הרבה כאלה.
פורסם 2024 באפריל 161 שנה מחבר ציטוט של yoavke https://www.ebay.com/itm/115948156250 נמכרho כמשומשים אבל הם יצאו מהמחשבים עם כלום שעות עבודה , יש הרבה כאלה. איך אתה יודע שהם עם כלום שעות עבודה? הסתכלתי בעמוד וזה לא רשום בשום מקום.
פורסם 2024 באפריל 171 שנה ציטוט של nadav1101 איך אתה יודע שהם עם כלום שעות עבודה? הסתכלתי בעמוד וזה לא רשום בשום מקום. אני לא רואה טעם של ממש,להתעקש על כונן קשיח כזה ^^^. עם עוד כמה שקלים, אפשר להשיג כונן SSD "מדבקה" כלשהו, שאמנם לא מהירן מוכר ואיכותי, אבל מנגד, עדיין יספק ביצועים טובים בהרבה ואמינות טובה לא פחות מהכונן שאתה מחפש.
פורסם 2024 באפריל 171 שנה מחבר ציטוט של A-10 אני לא רואה טעם של ממש,להתעקש על כונן קשיח כזה ^^^. עם עוד כמה שקלים, אפשר להשיג כונן SSD "מדבקה" כלשהו, שאמנם לא מהירן מוכר ואיכותי, אבל מנגד, עדיין יספק ביצועים טובים בהרבה ואמינות טובה לא פחות מהכונן שאתה מחפש. אין התעקשות. זה הולך לשמש נטו לאחסון קבצים על שרת plex לא מחפש ביצועים, רק את המחיר הנמוך ביותר 😂
פורסם 2024 באפריל 171 שנה קטגוריית המחודשים (באמאזון מהצד שלי) ממש פורחת עם מחירים מעולים לנפחים שעד לא מזמן היו דמיוניים (מנקודת המבט של 3.5'') קניתי משם כבר יותר מדיסק 1 שהגיע עם מעט שעות עבודה (יחסית לכונן Gold כמובן) ברור שעל דיסקים כאלה אין שום מידע שאין לו לפחות עוד גיבוי 1 בנוסף לאחריות של אמאזון עם החלפה במקרה שהדיסק מחליט למות וקיבלנו אחלה עסקה.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.