פורסם 2024 במרץ 311 שנה מחבר ציטוט של Jabberwock במהירות 3200MHZ יש סטיקים של 16GB שנרשמו שעובדים. תמיד עדיף 2 זיכרונות בשביל Dual Channel. אז עדיף שני סטיקים של 8GB על פני אחד של 16GB. הרגת אותי... אני מבין שהכי קל למצוא סטיק נוסף כמו שיש לי ולהתקין אותו. אבל אני מעדיף 2 של 16 גיגה. אז מה המתווה..?
פורסם 2024 במרץ 311 שנה ציטוט של ilanb0 אבל אני מעדיף 2 של 16 גיגה. אז מה המתווה..? זכרון למחשב Kingston FURY BEAST 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 או זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Kit
פורסם 2024 באפריל 141 שנה אתה מעדכן את הביוס, מוציא את הזיכרון הישן, מכניס את 2 הסטיקים החדשים ב-Dual Channel ומפעיל XMP בביוס. נערך 2024 באפריל 141 שנה על-ידי Jabberwock
פורסם 2024 באפריל 151 שנה מחבר עדכון הביוס הזה הוא גם יאפשר לי שדרוג המעבד, או שזה כבר עדכון ביוס מסוג אחר?
פורסם 2024 באפריל 151 שנה ניתן לראות באתר היצרן https://www.gigabyte.com/il/Motherboard/Z370P-D3-rev-10/support#support-cpu
פורסם 2024 באפריל 161 שנה זה המעבד שיש לך עכשיו מותקן במחשב. Since BIOS Version - מאז איזו גרסת ביוס המעבד נתמך. אפשר לראות שיש מעבדים שנתמכים רק מגרסה F12. בכל מקרה, אם אתה מעדכן, תעדכן לגרסה הכי אחרונה.
פורסם 2024 באפריל 221 שנה מחבר ציטוט של Jabberwock זה המעבד שיש לך עכשיו מותקן במחשב. Since BIOS Version - מאז איזו גרסת ביוס המעבד נתמך. אפשר לראות שיש מעבדים שנתמכים רק מגרסה F12. בכל מקרה, אם אתה מעדכן, תעדכן לגרסה הכי אחרונה. רגע.... כדי לשדרג למעבד אחר (ככל שאכן אחליט על כך בעתיד..), אז כבר כעת, עם המעבד הנוכחי, לשדרג את הביוס לגרסה הכי אחרונה? וזה לא יעשה בעיית תאימות עם המעבד הנוכחי?
פורסם 2024 באפריל 231 שנה מחבר ציטוט של Jabberwock כן אתה צריך לעדכן עם המעבד הנוכחי זה נותן משהו לביצועי המחשב אם אני משדרג את הביוס אבל לא עושה דבר בעניין הזכרון ו/או המעבד?
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.