פורסם 2004 ביוני 2021 שנים יש לי בעית פינגים בסי אס. מה שמוזר בבעיה הזאת שהיא נפתרת מעצמה ומתחילה בעצמה, בלי שאני משנה משהו. ???אני רוצה להתיעץ איתכם ולשאול מה גורם לזה, ואיך אפשר לתקן את זה.האפשרויות הסבירות:1. מודם דפוק. אולי אני אביא מחברים את המודם שלהם וננסה לבדוק האם הבעיה חוזרת על עצמה2.בעיה בפילטרים. לנתק את כל הפילטרים בבית ולנסות לראות מה קורה (כמובן להחליף את הפילטר הראשי)3.וירוס או משהו. (הרצתי כמה פעמים אנטי וירוס, אבל האנטי וירוס של מעפן)4. בעיה אצל הספקית (012). באחחחח אין לי כוח אליהם5.בעיה בתשתית (ADSL). לדבר עם נזקאשמח אם תתנו לי טיפים לגבי מה כדאי לי לעשות, או דרך אחרת לטפל באחת הבעיות שציינתי.תודה מראש... :-\
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים מחבר אוווף אין לי כוח למפגרים האלה, ביזבוז זמן טהור (את האמת אין לי משהו יותר טוב לעשות כרגע)אמממם לא הסברתי בדיוק מה הבעיה:במצב תקין הפינג הוא כמו של כלום בלי choke or lossכאשר יש את הבעיה הפינג הוא 130 והוא לא יציב וה-choke and the loss קופצים גם כן
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים ממתי התחילה הבעיה?ויכול להיות שהבעיה מהמודםבעיות של Chock ו loss נובעות גם מהגדרות לא נכונות של קובץ הConfigשאותו אתה יכול להתאים לעצמך ולמחשבאו שאם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך את הקונפיג שלי 8)
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים מחבר זה בטוח לא בעיה בקונפיגדיברתי עם חבר שלי שגם גר במעלה אדומים ואמר לי שגם לו יש בעיות פינגים, בלי קשר לספקית.כנראה אז הסיבה נעוצה בנזק או בבעיה שיש לספקיות האינטרנט
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים טוב , זה שאתה שרוט קשור לדעתי .. P: גם לי יש בעיה של פינגים , בגלל זה עברתי 012-> 013 היום. וגם בברק יש בעיה דומה , בערך ב22:30 הפינג היה גבוה מאד , וכך גם ב012 יופ לפני כן , בערך. הפינג נמדד לשרת בגרמניה ושתיהן משתמשות בTISCALI
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים רגע רגע אתה מתחבר לשרתים בחו"ל ומתפלא שיש לך פינגים גבוהים?? :o איך זה יכול להיות???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.