פורסם 2004 ביוני 2021 שנים אם הקבצים הם MPEG אז חפש את TMPGENCאם זה AVI אז VIRTUAL DUB היא התוכנה בשבילך
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים מחבר אתה יכול להסביר לי איך מחברים קיבצי AVI בVIRTUAL DUB ? ושלא יקחו גי'גות.האם VIRTUAL DUB תומכת בעוד פורמטים ?איך עובדים עם וינדווס מובי מייקר ? צריך להתקין אותו או שהוא בא בהתקנה הבסיסית של XP ?
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים הוא בא בדיפולטהתחל->תוכניות->עזרים->בידור->windows movie makerזה אם אין לך אותו ב"התחל" ישר על ההתחלה.כדי להשתמש בו פשוט תפתח את הקטעים שאתה רוצה ואח"כ תגרור אותם לפי הסדר לסרט עם הריבועים שלמטה.אח"כ תשמור. זהו.....
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים מחבר הצלחתי עם מובי מייקר, אבל הוא נותן לי לשמור את הקבצים רק בפורמט אחד :-\ מישהו יודע איך עובדים, בצורה פשוטה, עם VIRTUAL DUB ? תודה לעוזרים
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים יש תוכנה טובה - אבל לא חופשית - בשם Easy Video Joiner. היא מחברת בקלות קבצי mpeg, avi, rm ו-wmvhttp://www.doeasier.org/
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים מחבר תודה לכם, אני אבדוק את התוכנה Easy Video Joiner. עריכה- בדקתי את Easy Video Joiner והיא ממש מצויינת, אני ממליץ לכולם להשתמש בה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.