פורסם 2004 ביוני 2021 שנים חשבתי על זה רבות...אולי במקום לחתוך ולעשות את כל העבודה אפשר להחליף את הצד של המארז במידות מדיויקות של פרספקטזה נראה לי רעיון דיי נחמד ובר ביצוע מה אתם חושבים ?היום אני ארד לאיזור התעשיה מקווה למצוא שם את הפרספקט...
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים ותצטרך גם לדאוג לתפיסה טובה...Mafteah נדמה לי עשה מוד כזה עם דלתות פרספקט יצא יפה
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים אם אתה מחליף את כל הצד, תצטרך להכין את כל הבליטות האלו שתופסות את הדופןאו שתשים ברגים וזה לא נראה משהו...... :-\
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים אפשר לעשות למעלה ולמטה שורות של סקוטץ ולהדביק עם דבק יותר חזק ממה שיש בדרך כלל.. זה יכול להחזיק שנה בערך, אם לא פותחים וסוגרים כל 2 דקות
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים מחבר חשבתי יותר בכיוון של ברגים כמו אלה שיש לי עכשיו במארזאצלי פשוט המארז נפתח "מיוחד" כולו תפוס עם בורג אחד..כאשר פותחים את הלמעלה אז מוציאים אותו ואז הצדדים עולים אז חשבתי להוסיף ברגיםהשאלה היא עם הפרספקט הוא חומר קשיח שניתן לקדוח בו חור עם מקדחה ומקדחת כוס ???ומה המחיר בערך של פרספקט במידות של41.8 על 42.5
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים אממ קשיח? דיי... אל תבנה על זה יותר מידי אבל גם אל תפחד מזה יותר מידי.. מקדח כוס לעץ!
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים מחבר מקווה שאני אוכל למצוא את הפרספקט באיזור שאני גר בו השאלה היא אם יש חנויותגדולות שמוכרות את זה ?זגגים ?למי לפנות בשביל לקנות את זה ?<!$#@
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים https://www.zigzag2000.co.il/catalog/advanced_search_result.php?osCsid=6df874ecb36c45f6ef9b5433fd838476&keywords=%F4%F8%F1%F4%F7%F1מוכרים בחנות הזאת פרספקס כמעט במידות שרצית (מידות קצת יותר גדולים).
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים תבדוק גם בחנויות שלטים...אבא שלי מצא שם...: ולרועי,אם הוא רוצה לשים מאווררים על הפרספקס,הסקוטשים יחזיקו הכל?
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים השאלה היא עם הפרספקט הוא חומר קשיח שניתן לקדוח בו חור עם מקדחה ומקדחת כוס ?בהחלט - כמובן שתלוי בעובי הפרספקס - אני מניח שאתה מדבר על הפרספקס שבד"כ משתמשים לחלונות במארזים שהוא בעובי 3מ"מ.ומה המחיר בערך של פרספקט במידות של 41.8 על 42.5אני מניח שאתה מדבר בס"מ, מטר על מטר של פרספקס עולה אצל ספק כ-60 ש"ח (לפעמים קצת פחות לפעמים קצת יותר), ספקים ניתן למצוא עפ"י אזור מגוריך בדפי זהב. אתה מדבר על בערך 0.5 על 0.5 מטר שזה רבע מהכמות ועל כן אמור להיות כרבע מהמחיר - משמע בסביבות 15-20 ש"ח אם תקנה אצל ספק, ם תקנה אצל זגגים, חנויות מחשבים וכד' תמיד תקנה במחיר שהוא לפחות פי 1.5 מזה... שיקול כמובן גם של נוחות שלך...ופרספקס דוסקס בכל כך הרבה ת'רדים - תפסיק להיות עצלן ותעשה חיפוש קצר בפורום, אם שאלותיך ימשיכו לחזור על מה שכבר דוסקס פעמים כה רבות אאלץ לנעול את הת'ראד.בהצלחה...
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים איך אני אוכל למצוא ספק בדפי זהב? תחת איזה כותרת הם רשומים?ואם כבר: מישהו יכול להביא לי טלפון של ספק שנמצא בלוד/רמלה/תל אביב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.