עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

קודם תקנה את הכרטיס מסך, המבצע ו/או המלאי יכולים להיגמר. לגבי שדרוג שאר המחשב, אפשר לחשוב על קניית מערכת משומשת בהמשך.

יש ב KSP ב 1180 שקל עם 2 מאווררים ויש אותו ציפ' RX 6700 ב TMS עם 3 מאווררים עולה כמעט 1400 שקל ההפרש 200 סה"כ כדאי להשקיע ב 3 מאווררים ?

1tqixm9S6g.png

נערך על-ידי iveco

• תגובות 40
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

תמונות מצורפות

פורסם
  • מחבר

נ.ב. 

אני מסתכל על המחירים של KSP TMS וכל החנויות האלה באינטרנט הם ברוב המקרים יותר זולים מהיבואנים בכל מה שקשור לכרטיסי מסך / ולוחות אם וכו' עם מלא אפשרויות תשלומים שאצל היבואן זה גג 3 עם שוטף וכו' וקרדיטים וריביות איך היבואנים מתחרים בזה ? למה לעסק למשל לקנות מהיבואן שיש לו חנויות זולות יותר ?  , אולי בגלל שאצל היבואן השירות יותר אישי ופחות בילבולי מוח בהחלפות של חלקים 

נערך על-ידי iveco

פורסם
ציטוט של iveco

כדאי להשקיע ב 3 מאווררים ?

אין צורך. הסאפיר עושה את העבודה. המאווררים שלו בגודל 90mm.

פורסם
  • מחבר

ציטוט של Jabberwock

אין צורך. הסאפיר עושה את העבודה. המאווררים שלו בגודל 90mm.

סליחה על השאלה אבל איך אתה יכול לדעת דרך תמונה מה הMM של המאווררים ? זה ניחוש נכון ? חיפשתי בכל האתר של היצרן לא מצאתי גודל של מאווררים

סתם למשל הכרטיס הזה RX 6400 איזה MM מאווררים יש לו אתה יכול לדעת רק מלראות תמונה ? 

rx6400%201.png

נ.ב. 

====

עשיתי הזמנה של RX 7600 

נערך על-ידי iveco

פורסם
ציטוט של iveco

סליחה על השאלה אבל איך אתה יכול לדעת דרך תמונה מה הMM של המאווררים ?

יש אתרי ביקורות על המוצר.

image.png.85e5d538cc38018ff6899169a39d89d6.png

ציטוט של iveco

עשיתי הזמנה של RX 7600 

תתחדש.

פורסם

אם אתה עושה גוגל על הכרטיס הזה (sapphire pulse) נראה שמרבית המבקרים נותנים לו ציון של 4/5. גם gamer nexus שלדעתי אחד מהמבקרים היותר אמינים ביוטויב נתן ביקורת טובה על איכות הכרטיס. 

ממה שיצא לי לקרוא הוא כ-8 מעלות יותר קריר מגרסת הרפרנס ( מפרט של amd).

פורסם
  • מחבר

הזמנתי כבר RX 7600 , אבל חבר שלי התבאס קנה לעצמו RTX 3050 ללוח PCIE2 וזה לא עבד נתתי לו את הלוח שהיה לי במלאי עם PCIE3 וזה נדלק מעניין למה דווקא אצלו הייתה את הבעיה הזאת כי הבנתי שיש לוחות PCIE2 שאין בעיה ל 3050 לעבוד איתם ויש לו דווקא ציפסט טוב ישן של Z

------------------------------------------------------------------------------------

השאלה הכי חשובה מאיפה עדיף להוריד דרייבר למשל SAPPHIRE  RX7600 מאתר היצרן ספיר או מאתר יצרן הליבה AMD ? ומה ההבדל בינהם ? פעם מישהו אמר לי שלהוריד דרייברים מאתר היצרן הכי טוב גיגהבייט אזוס וכו' 

נערך על-ידי iveco

פורסם

אני הרבה שנים עם כרטיסים של amd ותמיד הורדתי מהאתר שלהם. בכל מקרה לא משנה מאיפה תוריד הדרייבר יהיה אותו דריבר, אולי באתר של היצרן צד ג' יהיה בנוסף גם תוכנה צד ג' עבור הכרטיס או משהו בסגנון.  לדעתי התוכנה של amd מצוינת ולא צריך שום דבר אחר.

פורסם
ציטוט של ghostship

ממה שיצא לי לקרוא הוא כ-8 מעלות יותר קריר מגרסת הרפרנס (מפרט של amd).

בכרטיסים החדשים של AMD, מאז סדרה RX 5000, זה לא מה שחשוב.

החשוב הוא שהחיישן hotspot לא יגיע ל-110 מעלות צלסיוס. כי אם כן, הכרטיס ימשיך לעבוד אבל התדר יהיה לא יציב.

זה יכול להיגרם ממשחה תרמית יבשה או שהקירור לא יושב באופן סימטרי על הצ'יפ עצמו.

ציטוט של iveco

מאתר היצרן ספיר או מאתר יצרן הליבה AMD ?

מהאתר של AMD.

פורסם
  • מחבר

מישהו רצה לקנות בחנות מאוד פופולארית מחשב דחפו לו RTX 4060 ושל איזה חברה ? GIGABYTE אבל אמרו לו לא להתקין לבד כי הכרטיס בתוך הקופסא יזוז וישבר בדרך חחחחחח שמעתי את זה צחקתי , הסיבה האמיתית שהם רוצים להתקין לבד כי יש לגירסאות של 30/40 של NVIDIA בעיה קשה של CRACKING שבר קטן שמתקינים בתחתית של הכרטיס הוא חלש באיזור הזה אז כנראה שבמעבדה מתקינים את זה בכפפות של משי :) החברות הגדולות מנסות להיפטר מהסחורה הזאת כמה שיותר מהר

המלצתי לבחור בחנות לקנות RX 7600 אבל המוכר טען לאותו לקוח שזה כרטיס חלש ולא להתקרב אליו ושיש ל AMD בעיה קשה עם דרייברים , אני אישית לא דואג מזה 

Some Gigabyte GeForce RTX 30 and 40 graphics card PCBs are cracking |  TechSpot Forums

נערך על-ידי iveco

פורסם
  • מחבר

חלק טוענים שזה קורה בכרטיסים החזקים יותר 3080 3090 4070 4080 4090 אבל חלק נתקלו בזה גם ב 4060 ו ב 3060 - 3060TI 

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים