עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

שלום,

הבית שלי הוא בית פרטי בעל 3 קומות. כרגע יש לי תשתית הוט (טלוויזיה + אינטרנט) כך שבסלון יש ממיר Hot FiberBox, ובשאר הקומות מפוזרים Hot Fiber Mini שלמיטב הבנתי כבר לא קיים.

האינטרנט שאנחנו מקבלים בבית הוא בעצם מופק ע"י Hot FiberBox (שהוא ראוטר, נכון?) וה-Hot Fiber Mini מפיקים גם קליטת וויפי, השאלה שלי היא האם ה Hot Fiber Mini הוא ראוטר עצמאי, או שהוא מגדיל טווח?

בכל אופן, הממירים מחוברים ביניהם ע"י כבל RF קואקסילי כמו שמצויין פה: https://www.hot.net.il/heb/customerservice/equipment/interactiveguides/minifiberselfinstallguide/

וכך הם מאפשרים ביניהם אינטרנט לכל הבית.

הייתי רוצה להחליף את תשתית הוט ולעבור לסיבים, אבל אני חושש מכך שהאינטרנט שאני מקבל כיום בבית הוא בתשתית של הוט (עובר בכבל קואקסילי) ולא ע"י כבלי רשת cat5/6/7.
האם זה מהווה בעיה? הם נצטרך לסלול קבלי רשת בכל הבית על מנת לפזר ראוטרים בכל הבית, או שנוכל עדיין להשתמש בחוטים הקיימים של הוט ולשים בקצה ראוטרים אחרים שלנו/חברת תקשורת אחרת?

למשל האינטרנט והטלוויזיה של פרטנר, על איזה כבל היא יושבת? גם כבל RF?

תודה רבה.

פורסם

בוא נעשה קצת סדר.

1. סביר שמכשירי הפייבר מיני הם AP ומי שמנהל את הרשת זה הנתב הראשי שיש לך בסלון שמחובר לתשתית.

2. אין קשר בין החלפת תשתית סיבים למתאמי המוקה (קואקסיאליים) שיש לך בבית, אתה יכול להחליף את התשתית ועדיין להישאר עם הנתב שיש לך (תיאורטית) אין לי מושג עם איזה ציוד הוט עובדים בהנחה ואתה מחליף לתשתית סיבים ועדיין רוצה את מתאמי המוקה\מיני פייבר שיש להם לחדרים, הכי טוב זה לשאול ישירות אותם.

3. תמיד מומלץ להשחיל כבלי רשת על מנת ליצור רשת פרטית שלך שתמשיך איתך גם לחברה אחרת ולא תהיה תלותית בציוד כזה או אחר, אבל פה מדובר על עלות\התכנות מבחינת מבנה.

4. הטלויזיה של פרטנר\סלקום ושאר המפעילות ה"וירטואליות" עובדות אך ורק על חיבור אינטרנטי אין שום חיבור נוסף לקיר.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים