habis פורסם 2023 בנובמבר 24 Share פורסם 2023 בנובמבר 24 כרגע אני עובד על פרויקט Java הכולל מניפולציה של תאריך, ונתקלתי בבעיה בלתי צפויה בקוד שלי. הנה גרסה פשוטה של הבעיה: import java.text.SimpleDateFormat; import java.util.Date; public class DateManipulation { public static void main(String[] args) { // Attempting date manipulation Date currentDate = new Date(); SimpleDateFormat sdf = new SimpleDateFormat("yyyy-MM-dd"); String formattedDate = sdf.format(currentDate); // Output the formatted date System.out.println("Formatted Date: " + formattedDate); } } למרות הקוד הפשוט לכאורה לעיצוב התאריך הנוכחי, אני לא מקבל את הפלט הצפוי. מה יכול להיות הגורם לבעיה זו, וכיצד אוכל לשנות את הקוד כדי להבטיח עיצוב תאריך תקין ב-Java? בנוסף, האם ישנן גישות חלופיות או שיטות עבודה מומלצות לטיפול במניפולציות בתאריכים שעלי להיות מודע להן ב-Java? ציטוט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.