עבור לתוכן

איזה חברה של זיכרון הכי מומלצת טובה ואיכותית כדי לקחת?

Featured Replies

פורסם

Twinmos

ocz

סמסונג

קינגסטון

או חברה אחרת שאתם ממליצים..ואיזה סטיקים כדי לקחת למחשב הזה.... אני לא עושה OC

אני חושב לקחת 2 סטיקים של 256..

או לקחת אחד של 512 ובעתיד להוסיף עוד אחד כזה... מה כדיי? מחשב לקידוד סרטים TVRIPS משחקים וקצת גרפיקה..........

Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX

ABIT IS7-E Intel 865PE

Video Cards :  Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card 

פורסם

אני ממליץ אל ADATA DDR500 סטיק של 256מגה עולה בפנדה 399ש"ח... ב-KSP בכלל 340ש"ח... זיכרון מעולה יש עליו אפילו ביקורת פה באתר ;)

פורסם

310 דרך אגב,

אבל בשביל מה? הבן אדם לא צריך OC.

קח A-DATA DDR400 ב460 ש"ח עבור 512מ"ב בקיי אס פי.

פורסם

לי יש את ה DDR400 של סמסונג...

שני סטיקים של 512

זכרונות טובים לטעמי אם אתה לא עושה OC..

בהצלחה.

פורסם

שמתי לב בזמן האחרון הרבה ממליצים על A-DATA ואני מש לא מבין למה ?????

כמו שהבנתי הייתה פריצת דרך בחברה בזמן האחרון אבל היא לא הייתה תמיד כל כך טובה בתחום ..

אולי מישהו קנה את ה - A-DATA 400MHz 512DDRam ? ושיכתוב פה אם הוא מרוצה ומה כל כך טוב בו לעומת המתחרים ?????

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם אומרים? .... ::)

פורסם

אפ אתה לא עושה OC בכלל (ולא מתכנן בעתיד) כל זכרון DDR400 יאים לך למערכת

אם רוב השימושים שלך הם קידוד סרטים, ריפים וגרפיקה, מומלץ למתוח את התקציב לכיוון 1GB למרות שגם 512 יספיק.

מומלץ כן ללכת בזוגות (256X2 או 512X2 או 256X4) מכיוון שזאת מערכת שמשתשת בבאס גבוהה ורוחב פס כפול לזכרונות זה משהו שיתן לך כאן ביצועים טובים.

לי יש לוח כמו שלך. יש עליו 4 חריצי הרחבה אז אתה יכול לקחת רק 256X2 אם זה מה שהתקציב מאפשר כרגע ולהוסיף אחר כך עוד.

אני לא יודע עם אחר כך תוספת של 512X2 תפעל לך בדואל - לא שמעתי על אף אחד שניסה - אתה תיהיה צריך לחכות לתגובה של מישהו אחר.

בכל מקרה, בלי OC כל זיכרון יתאים לך. לי יש KINGMAX-BGA שעולים בKSP 280 שקל לחתיכה והתזמוני מקור שלהם הם 2.5-4-4-8 ואצלי הם ירדו עד 2-3-3-5... אז הם מעולים לצרכים שלך. יש גם את הסמסונג הרגילים אבל נראה לי שהם CAS3...

(כמובן שבתוספת מזערית אפשר לקחת ADATA-DDR500 בKSP ב310 שקל לסטיק שעל פי הביקורת באתר גם הם יורדים עד 2-3-3-5 בDDR400 והם ישאירו לך אופציה לOC בעתיד...)

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף לקחת כבר

2 של 512..

Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 668.36 ] 2

זה בסדר?

פורסם

אחלה זכרונות TMD-50B כפי שאתה רואה זה הצ'יפ שלהם והוא מצויין, גם לאוברקלוק מכובד, רק תדאג לפלטות קירור כאלה על הזכרונות במידה ואתה כן תרצה להאיץ.

פורסם
  • מחבר

אני חושב לקנות תמחשב מ OMC

שם יש להם כל החלקים חוץ מהמארז שאני רוצה והזיכרון שאני רוצה...

יש להם תזיכרון הזה הוא טוב? או שעדיף לעשות הזמנה לtwinmos?

[522] 512MB, 400MHz, 184PIN זכרון 512 מגה, 400 מגה-הרץ, DDR Generic

פורסם

הזכרון האיכותי ביותר עם אחריות לכל החיים

וכמובן עם מהירות גישה הגבוהה ביותר הוא OCZ !

ניתן לעשות השואה בקלות .

פורסם

היום נפתח דיון בפורום אוברקלוק וקירור על זכרונות HINIX DDR400 נכתב שם שהם מצויינים והגיעון למהירות 500 שזה נתון מדהים תקרא את הדיון.

פורסם
  • מחבר

יש לי שתי אופציות לבנתיים לבחור מחנות מחשבים שאני אוליי יקנה ממנה שתי חברות שהם עובדים איתם

חנות מחשבים פשוטה לא מקצועית

micron אלה אני לא יודע אם הם טובים

kington(אמרו לי שאלו נשרפיים עם הזמן...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים