פורסם 2023 באוקטובר 172 שנים היי האם יש אפשרות להחזיר את כל ההגדרות תצוגה בלבד (רק הן ולא משהו אחר) לברירת מחדל? התצוגה השתנתה לי בלי שנגעתי בהגדרות. מישהו יכול לרשום לי מה מסומן לו תחת דחיסות (לוחצים על הגלגל שיניים שפותח את ההגדרות וגם זה מופיע).
פורסם 2023 באוקטובר 182 שנים אולי תנסה ב Theme בגלל שבדקתי לך השתנה לי העיצוב ואני לא יודע איך להחזיר אבל אני אחייה עם מה שהם מציעים תנסה ללחוץ על זה שבלי התמונות זה מחזיר למצב הכי רגיל של GMAIL אהה ופשוט לחצתי על הגלגל שיניים כדי שהחלון הזה יפתח. נערך 2023 באוקטובר 182 שנים על-ידי MoMo-P
פורסם 2023 באוקטובר 192 שנים מחבר ציטוט של MoMo-P אולי תנסה ב Theme בגלל שבדקתי לך השתנה לי העיצוב ואני לא יודע איך להחזיר אבל אני אחייה עם מה שהם מציעים תנסה ללחוץ על זה שבלי התמונות זה מחזיר למצב הכי רגיל של GMAIL אהה ופשוט לחצתי על הגלגל שיניים כדי שהחלון הזה יפתח. גם אני לא מוצא איך להחזיר, אבל סידרתי את זה שזה יהיה פלוס מינוס רגיל. מעניין למה זה השתנה. יש לי מייל נוסף ובו לא נעשו שינויים. אני מקווה שלא פרצו לי לחשבון.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.