עבור לתוכן

2.1Ghz = 3000+?

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב AMD Athlon 64bit 3000+, וכשאני בודק את מאפייני המחשב (לחצן ימני על המחשב שלי ומאפיינים), כתוב את השם המלא של המעבד, כולל 3000+, אבל מתחת לזה כתוב: 2.1Ghz.

אמרו לי שAMD64 יותר טוב למשחקים אפילו ממחשב INTEL 3.06Ghz, אבל אם באמת יש לי 2.1Ghz, זה 1000Mhz פחות ממה שיש למעבד INTEL!

אז איך זה יכול להיות?

שמישהו רק יסביר לי את ההגיון!

פורסם

ענו על הדברים האלה המון פעמים אתה יכול להריץ חיפוש

AMD במהירות שעון נמוכות מציגים תוצאות של מעבדי אינטל.. זה בגלל שAMD עושים יותר פעולות במחזור או משהו בסגנון

אכן אט'לון 64ביט נחשב למעבד המומלץ ביותר כיום למשחקים, וA64 3000 אמור להיות טוב יותר מP4 3.06

פורסם

באמת כמו שאמר ואטוס דנו פה הרבה בזמן האחרון בנושא הזה. (יש כמה בדיונים שאני פתחתי הקשורים למעבד)

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין ה-64A ל-64 או שזה אותו הדבר????

פורסם

אותו דבר.. הA מייצג ATHLON

פורסם

אההההההה....

כי בהשוואה שמישהו פה הביא לי היה 64@ 3000 ו- 64 3000 כי אחד מהם היה עם OC אז לא הבנתי.

פורסם
  • מחבר

לא ממש מצאתי ת'רד על השאלה הזאת..

אם מישהו יכול להקדיש קצת זמן בחיפוש לזה כי הוא זוכר, תודה רבה לו.

או שפשוט מישהו יכול להגיד בקצרה אבל לעניין למה זה?

תודה.

פורסם

למעבדי אמד יש 9 צינורות עיבוד כאשר לאינטל יש 6 לכן מעבד אמד עושה יותר פעולות למחזור שעון אחד לכן הוא משתווה בביצועים למעבדי אינטל בעלי יותר מגהרצים.

פורסם

גם הצינורות של AMD יותר קצרים מאשר של האינטל.

וגם AMD מודדים את המהירות שלהם לפי הביצועים ולא כמו INTEL שמודדים לפי לפי המהירות. (משהו כזה, זה לא מדויק)

פורסם

תראה המעבד שךי באוברקלוק יותר טוב מפנטיום 4 2.8 או 3 גיגה לפי סנדרה 2004!! בביצועי מולטימדיה וביצועים כללים אבל במהירות זיכרון וקצב תעבורה של הזיכרון הפנטיום מנצח :P

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שחיפשתי.

תודה רבה (אם מותר לכתוב תגובת תודה..)

פורסם

כי אולי לאינטל יש דיול די די אר? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים