פורסם 2023 בספטמבר 212 שנים שלום, הייתי רוצה להתיעץ אתכם לגבי המפרט הבא לגיימינג שני דברים שלא ישתנו זה המעבד והמארז. השאר נתון לדיון. https://pcpartpicker.com/list/xvprrv נועד בעיקר למשחקים כמו: cod: warzone dcs world microsoft flight simulator הרצה עם vr. מה דעתכם? למי שיותר נוח בתמונה: נערך 2023 בספטמבר 212 שנים על-ידי odedra
פורסם 2023 בספטמבר 222 שנים קח בחשבון שב17.10 יוצאים מעבדי דור 14K למעבד 13900K צריך לוח עם 12 ספקי כוח לפחות לעובדה לא מאומצת ו 16 לעבודה מאומצת\OC . בלוח שלך יש 10 . לא רואה לוח אחר של אסוס ב MATX עם יותר . תגדיר VR , עד כמה שאני יודע VR צריך FPS מאוד גבוה כדי שיעבוד יפה ולא יעשה בחילה. אז כרטיס המסך שלך צריך להיות הדבר הכי חזק במחשב והוא בינוני גבוה , צריך לדעת רזולוציות של ה VR שלך .
פורסם 2023 בספטמבר 222 שנים היי,נשמח לסייע בנוגע למפרט מה מסגרת התקציב שלך? יש לך אופציה לקניה באילת?
פורסם 2023 בספטמבר 232 שנים מחבר ציטוט של yoavke קח בחשבון שב17.10 יוצאים מעבדי דור 14K למעבד 13900K צריך לוח עם 12 ספקי כוח לפחות לעובדה לא מאומצת ו 16 לעבודה מאומצת\OC . בלוח שלך יש 10 . לא רואה לוח אחר של אסוס ב MATX עם יותר . תגדיר VR , עד כמה שאני יודע VR צריך FPS מאוד גבוה כדי שיעבוד יפה ולא יעשה בחילה. אז כרטיס המסך שלך צריך להיות הדבר הכי חזק במחשב והוא בינוני גבוה , צריך לדעת רזולוציות של ה VR שלך . היי, תודה על התגובה. מה דעתך על הלוח MSI MAG Z790 TOMAHAWK WIFI? כמובן שידרוש שינוי מארז.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.