עבור לתוכן

לבעלי אינטרנט בכבלים עם חבילה של0.75mbit מהי מהירות ההורדה הממוצעת שלכם?

Featured Replies

פורסם

שלי זה 60-90

פורסם

תלוי מאיפה מורידים, אבל בסביבות ה 93.

פורסם

הטופ אצלי הוא 100 + - יציב

פורסם

80-92

פורסם

לפעמיים אצלי זה קופץ עד 110K... :)

אבל הרבה פעמיים זה בערך 85-96

פורסם

בפעם המאה ואחת:

0.75 Mbit = 750/8 = 93.75KByte

וזה באמת הקצב שאתה מקבל....

פורסם

אני מוריד עכשיו דמו של משחק MAX PAYNE 2 במהירות 100K !! :)

פורסם

0.75 Mbit = 750/8 = 93.75KByte

זאת המהירות המינימלית שאתה אמור לקבל, בד"כ ספקי התשתית והאינטרנט נותנים קצת יותר, אבל לא באופן רשמי. כמובן שקצב ההורדה תלוי גם בצד השני (השרת ממנו אתה מוריד את הקבצים) - גם להם יש הגבלה על רוחב פס ה upload, ולכן ברוב המקרים אתה תקבל מהירות הורדה יותר נמוכה מ 93.75KB/s, ואל תשכח שבאינטרנט יש מקרים של עומסים, שגם הם גורמים לקצב הורדה נמוך יותר.

פורסם

זאת המהירות המינימלית שאתה אמור לקבל, בד"כ ספקי התשתית והאינטרנט נותנים קצת יותר, אבל לא באופן רשמי.

זאת המהירות המקסימלית שאתה אמור לקבל.

פורסם

זאת המהירות המקסימלית שאתה אמור לקבל.

הכוונתי שהם חייבים להשאיר לך לפחות את הרוחב פס הזה. זה אמור להיות גם המינימום וגם המקסימום, אבל בפועל המקסימום קצת יותר גבוה.

אם זה היה רק המקסימום, מה המינימום שהם חייבים לספק? אם הם היו נותנים לך מינימום של למשל 70KB/s זה לא היה בסדר בכלל, כי אתה משלם על יותר.

פורסם

כעקרון 96 ~100 אבל לפעמים יש קפיצות (בקבצים קטנים ) שפעם בממש הרבה זמן זה מוריד על 200 ויורד. עד שזה יורד אז נגמרת ההורדה

פורסם

כעקרון 96 ~100 אבל לפעמים יש קפיצות (בקבצים קטנים ) שפעם בממש הרבה זמן זה מוריד על 200 ויורד. עד שזה יורד אז נגמרת ההורדה

זה בגלל הדחיסה של המידע.

אני עדיין טוען ש 93.75KB/s היא מהירות מינימום שחייבים לספק לך. מהירות נמוכה מזה בד"כ נובעת מגורמים אחרים (עומסים ברשת, שרת איטי וכו'), למרות שתמיד קיימת האפשרות שהספק הוא מקור הבעיה.

פורסם

לי זה לפעמים מתחיל מ 600קיי

לפני כמה ימים הורדתי 10 מגה ב דקה.

ויורד ל 92 (רגיל) אבל הממוצע זה 87 ככה.

פורסם

אצלי יורד מאיזה 500 ככה ומתייצב על 100+- או על 97.1....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים