עבור לתוכן

מבקש עזרה בהכנת שליטה על ונטה 120

Featured Replies

פורסם

אררררר איזה עצבים כל הזמן האתר של זיגזג מקריס לי את המוזילה !!! >:( >:(>:( >:(

בכל מקרה יצא יותר זול לעשות לבד

אבל זה יותר עבודה והתוצאה הסופית קצת פחות אסטטית

אם אתה רוצה לקנות מוכן זאת ההמלצה שלי:

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_158&products_id=1083

ארבע ערוצים חזקים, מה שאומר שבכל אחד מהם אתה יכול לשים מאורר חזק או מספר מאוררים רגילים

במחיר זול יותר יש את הפאנל הזה

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2272

שהמקסימום קיבולת שלו 1.5אמפר ככה שהוא גם אמור להחזיק

בכל מקרה הראשון אמור להיות איכותי יותר, אבל שניהם עולים לא מעט כסף בגלל איכות הבניה העיצוב והתאורה..

החלטה שלך אם אתה מעדיף את ההשקעה הכספית הזאת או להכין לבד (לא אמור להיות מסובך בכלל..)

הפוטנציומטר הוא בעצם נגד משתנה והוא מתאים ספיציפית למאוורר שקנית והוא לא יכול להתאים

למאוור שאתה רוצה לחבר אליו והוא הוציא לך עשן בגלל זה...

(תקנו אותי אם אני טועה :-\).

זה באמת נגד משתנה אבל הוא לא מתאים ספציפית למאורר הם סתם לקחו פוטנציומטר שמתאים לצרכים של המאורר ועשו לו פאנל

אם תשים לב חביבי (בעל הפוטנציומטר) תראה שהם לקחו פוטנציומטר רגיל לחלוטין והלבישו עליו כפתור יפה..

כנראה שלא חיברת נכון או שהפוטנציומטר עצמו לא מתאים לצרכים של המאורר (קצת קשה לי להאמין כי הסמארט פאן והמאורר שלך אמורים להיות בערך שווים בדרישות)

פורסם
  • מחבר

וואלה חברה תודה על התגובות

וגם אני חושב וטוס לוקוס שהמאוור שלי של 120 מתאים בדרישותיו לSP2 שיש לי

כנראה שלא חיברתי משהו טוב

אולי מישהו יוכל להסביר לי איך לחבר אותו טוב???

פורסם

אם אין לך ממש ידע באלקטרוניקה ואתה מעוניין לרכוש אותו - לבנות ריאובאס כגון זה = הזדמנות מצויינת. אם לא - תקנה - השאלה כאן היא לא תמיד מה זול יותר (כי תמיד זול יותר לבנות) אלא אם אתה יכול ובא לך.

<Vatos-Locos> תיקון - SF2 כמו מאווררים נוספים מגיע עם מעגל שליטה מובנה בתוכו ועל כן ניתן לחבר אל מעגל שליטה זה פוטנציומטר המיועד להספקים נמוכים. הואנטק לא מגיע עם מעגל שליטה מובנה שכזה ועל כן זקוק למעגל שיתמודד עם ההספק המדובר. הפוטנציומטר לא יכול ולא אמור ויעלה עשן ואפילו יישרף בכל פעם שתנסה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים