פורסם 2004 ביוני 1921 שנים שלום לכולםבשעה טובה סימתי את המודינג שלי שאני יעלה עוד היום מבטיח לכם !!!עכשיו ככה יש לי ונטה 120 שהיא קצת מרעישה לי !!!ויש לי ולקנו 11+,אתם בטח שואלים מה הקשר אז כככההבולקנו 11+ יש 2בקרי טמפ" ואחד מהם שייך למעבד והשני אין לי מה לעשות בואז החלתתי לשים אותו לונטה שליעכשיו עישתי איזה קומבינה שאני יחבר את זה לונטה וחלק שני לספק ואז המחשב עבד לי שניה ואז יצא לי עשן מאיפה שהוא ואזז הלבב שלי דפקקקקקקאבל אחרי כמה דקות הדלקתי שוב את המחשב וכמובן הוצאתי את הקומבינה והכול עבד ברוך השם!!!עכשיו מה שאני מבקש ממכם חברה בבקשה עיזרו ליפתור את הבעיה של השליטה למאורראה ומישהו יודע למה יצא לי עשן והמחשב נכבה???
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים חחחחחגם.....אבל בעקרון זו חברה למאווררים (מכל הסוגים, אבל לא נראה לי שלמחשב....)לשיז-ממש לא ברור מה עשית שם.....תתאר בדיוק מה חיברת למה ואיך, וגם תגיד מאיפה יצא עשן, כדי שנוכל לעזור לך לפתור את הבעיה.
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים קצת חיפוש בפורום היה מוצא את זה - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=66740.0בנה את המעגל שצירפתי שם - צריך להיות מסוגל לשלוט בכל מאוורר 12V. רק כדי להיות בטוח - כמה וואט כתוב על המאוור שהוא צורך (או אמפר) - אם אין לך מושג רשום את הדגם שלו ונברר.לחברה אגב קוראים VANTEC ולא ונטה.אני מניח שמה שניסית לחבר (הפוטנציומטר) העלה עשן מכיוון שאיננו מיועד לשלוט על הספקים גבוהים כ"כ ועל כן התחיל להישרף.
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים מחבר חברה קודם כול זה ממש לא ונטה של שירותים זה מאורר 120 ממ" רגיל שקניתי בחנות מחשביםעכשיו הבעיה היא כזאותאני רציתי לעשות דבר כזה שיהיה שליטה על המאורר הזהויש לי בורר שליטה של הולקנו 11+ שלי אבל לא התאים לי שם המחברים אז חתחתי וחיברתי באותו צבע של החוטיםואז הפעלתי והמחשב עבד לכמה שניות ואז הוא נכבה ואז יצא עשן מאיזור הכוננים ואיזור הזיכרון לא ראיתי במדיוק מאיפה אבל עכשיו הכול עובד כמו שעבד אז ובדקתי הכולאז כככה אולי מישהו יכול לעזור לי מה בדיוק הבעיה שהיתה ליוגם לעזור לי לבנות משהו שאני יכול להפעיל את הבורר סיבובים!!!
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים מחבר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1071&products_id=6205זה מה שיש לירשום לי שם DC12V0.58A
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים מאורר חזק... גם לא כל הפאן באסים שנמכרים היום יחזיקו אותו כמו שצריך (כמו שרובם לא יחזיקו את הסמארט פאן של טרמלטק..)לדעתי אם תלך לפי המדריך של alianyn הוא אמור להתאים..אם אתה רוצה לקנות פאן באס מוכן, sunbeam יתאים, VANTEC לא
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים אתה לא מחבר פה את הוונטה (: הריאובאס הזה נועד לחיבור של טרמלטק ולא הייתי מציע לך להתעסק איתו בקומבינות עם מאוררים אחריםעקרונית אתה יכול ויש סיכוי לא רע שזה יעבוד אבל למה להסתכן (ומה תחבר במקום לטרמלטק?)
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים תקשיב, כבר אליאנין ועוד כמה ענו לך! כנראה שבורר המהירות שבידך לא מתאים למאורר השני שלך מבחינת הספק, ובגלל זה יצא לך עשןאתה צריך פוטנציוטמטר שיעמוד בצריכה של המאוורר שלך
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים מחבר אז כככה אחי ברגע שקניתי את וולקנו 11+ קיבלתי שתי בוררים אחד לפנל הקדמי ואחד לאחוריאז אני משתמש בקדמי כרגע למעבד ויש לי פנוי אחד לאחורי עכשיו לפי התמונה שהעלתי רואים שניתקתי את זה וחיברתי לזה חיבור שיתאים לחיבור של הונטה ומשם יצא חיבור מולקס וככה זה עשה לי את העשן וכיבה לי את המחשביש אולי דרך אחרת לעשות את דרך אגב אני לא מבין באלקטרוניקה אז אני לא מבין הרבה מהמדריך שהבחור פה כתב!!!
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים יצא לך עשן מהפוטנציומטר של הוולקנו? מוזר.. הוא אמור להיות חזק...לי זה קרה עם ההלחמות של סתם פוטנציומטר של מסך ישן.. הוא לא נהרס אם זה רק לכמה שניות
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים מחבר לא מה הפצונטיר או איך שקוראים לזה פשוט היה י עשן וזה כן זה היה לכמה שניות!!וזהועכשיו מה שמוזר שזה לא הספיק לי למאורר 120 ולSP2 זה בול מתאיםאיך זה???וגם שאלה קטנה מה יצא לי יותר זול תחלס לקנות ולעשות לבד ?או לקנות מוכן?
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים (ומה תחבר במקום לטרמלטק?)כמו שהוא אמר בהתחלה:בולקנו 11+ יש 2בקרי טמפ" ואחד מהם שייך למעבד והשני אין לי מה לעשות בוshiz קיבלתי את הרשום שאתה לא הבנתץ למה קיבלת 2 בקרים... ובכן קיבלת שתיים שאחד מהם מתאים ליציאות שמאוחרי המארז (איפה שיש חורים לכרטיסים) וזה גם אותו אחד לא בשימושוהשני (זה שחיברת למעבד) אני מניח שהוא מתאים למפרץ 3.25 או 5.25 (לא עקרוני), בכל מקרה קיבלת את השתיים הללו בגלל שTHERMALTAKE היו נחמדים והתחשבו בעובדה שיכוללהיות מצב שבו לא יהיה לך מקום לשים את הבקר באחד מהמפרצים (בעצם שכל המקומות תפוסים).בכל מקרה אני לא מבין גדול באלקטרוניקה (למעשה בכלל לא) אבל הפוטנציומטר הוא בעצם נגד משתנה והוא מתאים ספיציפית למאוורר שקנית והוא לא יכול להתאיםלמאוור שאתה רוצה לחבר אליו והוא הוציא לך עשן בגלל זה...(תקנו אותי אם אני טועה :-\).וגם שאלה קטנה מה יצא לי יותר זול תחלס לקנות ולעשות לבד ?או לקנות מוכן?לעשות לבד.VBMasteR אין צורך להתעצבן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.