עבור לתוכן

SB audigy vs כרטיס קול מובנה בלוח אם

Featured Replies

פורסם

האם קיים הבדל מהותי אם אני מחבר רמקולים 2.1 ? האם האודיגי "יוריד" עומס מהמעבד ויגרום למשחקים לרוץ מהר יותר?

פורסם

ישתמש הרבה פחות במעבד מאשר כרטיס אונבורד רגיל, בעיקרון במשחקים אני מאמין שיהיה שיפור של כמה פריימים, אבל לא משהו דאסטי.

מה שכן, השיפור בסאונד אני מאמין שיהיה טוב מאוד! אני העצמי שוקל קנייה של כרטיס קול חדש במקום האונבורד שלי.

פורסם

יהיה שיפור גדול בפריימים!!

ניסיתי כרטיס קול אונבורד ALC655 וכרטיס סאונד בלסטר לייב 5.1 והיה הבדל בפריימים בכמה משחקים!!

היום אודיגי 2 שהוא כרטיס מעולה ממש כמו אודיגי 2 ZS רק בלי תמיכה ב-7.1 ו-EAX4 אבל חוץ מזה אוות כרטיס...

ועולה 480ש"ח די זול לכרטיס מעולה ;)

פורסם

"שיפור גדול" זה מאוד יחסי, אבל זה אף פעם לא יותר מ5 פריימים.

יהיה הבדל (מהותי לדעתי) בין כרטיס אוןבורד לאודיג'י, אז אם אתה מחפש איכות זה בשבילך.

אם אתה מחפש עוד כמה פריימים תשקיע במשהו אחר.

פורסם

אני אישית עברתי לפני מספר חודשים מהריאלטק 650 לאודיג'י 2ZS.

א: המוזיקה קיים הבדל באיכות, וזה ברור, אך חובה לצרף לרמקולים טובים כמו ה-A390 של פיוניר שיש לי.

ב: הביצועים לא משתנים כמעט כל עוד אתה משחק במשחקים עם מספר ערוצים נמוך (2/2.1) ולא משתנים גם כל עוד תשחק במשחק אשר דורשים תקנים ישנםי יחסית של EAX1 ודומיו. ברגע ששיחקתי ב-NFSU אשר תומך ב-THX שגם הכרטיס תונך בו, היה הבדל של מספר פריימיםפ וניתן בהחלט היה להרגיש את ההבדל בביצועים, כמו את הבדל האיכות בעת משחק עם אוזניות ה-NUMARK HF125 שלי.

ג: במידה ואתה מחפש איכות סאונד וקצב פריימים במחיר סביר הLIVE 5.1 יהווה בחירה מעולה בהחלט. במידה ואתה מחפש קצב פריימים בלבד מומלת יהיה לחסוך את הכסף כרגע וכשתשפר חלק חשוב יותר במחשב (חשוב לקצב הפריימים כמובן) להשקיע את הסכום הנ"ל בנוסף.

אתה יכול לראות את הבדל הביצועים פה. לכרטיסים מומלצים למיניהם כולל סקירות אתה מוזמן לבקר פה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

יש לי אודיגי (1) אני פשוט מתלבט אם לחבר אותו או לא...

פורסם

יש לי אודיגי (1) אני פשוט מתלבט אם לחבר אותו או לא...

אם כבר יש לך אותו, אז למה הוא לא מחובר?

פורסם
  • מחבר

הוא היה מחובר עד שהחלפתי לוח אם לפני כמה ימים.

לא חיברתי אותו מכיוון שחשבתי שאם אין הבדל במהירות של המשחקים אז מיותר לחבר אותו שיתפוס עוד מקום במארז.

פורסם

בטח תרכיב, אני מאמין שיהיה הבדל, אפילו אם הבדל קטן, תתקין מה יש לך להפסיד? אם תאהב מה שאתה שומע תשאיר אותו אן לא תהיה מרוצה מאיכות השמע (מה שלא נראה לי שיקרה) תוציא אותו וזהו.

רק אל תשכח לפני ההרכבה לעשות disable לכרטיס אונבורד שלך.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה, גם בשביל כמה פריימים כדאי להתקין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים