פורסם 2002 באפריל 1223 שנים אם יש דיסק קשיח, צורב וDVD, מה מומלץ?אני חושב:הדיסק הקשיח pri. masterהכונן DVD יהיה pri. slaveוהצורב יהיה sec. masterסדר טוב?
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים הסדר מצויין ... רק עלולה להווצר בעיה ל DVD במערכות XP.עפ"י הנחיות המערכת ... עדיף (רק ב WINXP) שה DVD ישב ב Secondary master.בשאר המערכות המיקום שלך פשוט מעולה.
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים הנחיות המערכת?איפה שמעת את זה..ו Ibrow-Now עשית בחוכמה, תמיד כדי להפריד את הצורב מהסידי כי אחרת זה לא אפשרי (או פשוט איטי ולפעמים לא עובד טוב) להעתיק דיסק On The Fly.
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים אני לא מבין אתכםצורבי סקזי לא עולים הרבה יותר מצורבי IDEוהרבה יותר אמינים, מסוגלים לעבוד בעומסובדר"כ מסופקים עם בקר זול שיספיק להם
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים מי דיבר על לקנות צורב? וזה כן יותר יקר וזה גם בקר וזה לוקח כניסת PCI ועם הצורבים החדשים IDE עם ה BURNPROOF למיניהם אין שום בעיה. אלא אם כן יש לכם בקר סקזי ואיזה דיל טוב אני לא ממליץ. אבל בכל מקרה, שוב, מה הקשר?
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים 2 תגובות:קודם כל DJO היקר,אם תכנס ל Tech ED של מיקרוסופט ותחפש מידע על חוסר זיהוי של מדיות בקריאת DVD ו/או CD במערכת הפעלה WinXP, תוכל למצוא הנחיות ברורות ודרכי פתרון הכוללים בין היתר העברת הכונן אל Secondary master.לצערי נתקלתי בתופעה דומה באחד המערכות בהן טיפלתי ... ומעניין, לשם שינוי הצעה זו עזרה.אז אנא ממך אל תשלול כל דבר שנכתב.שנית, מר nice-1,דובר כאן בסך הכל על חיבור חמרה קיימת ... לא על רכישת חומרה חדשה.ובכלל, עם מהירות ה IDE שקיימת כיום, אני חושב (וזו דעתי בלבד ללא סימוכין ממקום אחר) שצורב ע"ג SCSI לא משתלם.
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים אני לא מבין אתכםצורבי סקזי לא עולים הרבה יותר מצורבי IDEוהרבה יותר אמינים, מסוגלים לעבוד בעומסובדר"כ מסופקים עם בקר זול שיספיק להםמסכיםרק חבל שאת הצורבים המהירים כבר לא עושים גירסאות סקזי
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים מי דיבר על לקנות צורב? וזה כן יותר יקר וזה גם בקר וזה לוקח כניסת PCI ועם הצורבים החדשים IDE עם ה BURNPROOF למיניהם אין שום בעיה. אלא אם כן יש לכם בקר סקזי ואיזה דיל טוב אני לא ממליץ. אבל בכל מקרה, שוב, מה הקשר? ההגנות השונות כנגד כשלון הצריבה לא יעילות בכלל, הן רק למקרה שיש לרגע בעיה עם קריאת הקובץ ובעיות מהסוג הזה, במידה ונתקע המחשב (מה שקורה ברוב הפעמים שבהם הצריבה אינה מסתיימת בהצלחה) הדיסק לא יצרב כראוי, הטכנולוגיה הזאת היא קשקוש אחד גדול שנוצר על מנת למכור צורבים שיותר זולים ליצרן (פחות באפר), מאשר שימושיים לנו. אם הייתה לי בחירה הייתי מעדיף צורב עם 8MB באפר מאשר צורב עם 2MB באפר ו"הגנה".
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים לא יודע אם עושיםאבל את היאמהה שלי קניתי בזמנו בתוספת של משהו כמו 30$ במחיר.. משהו כמו 300$, אני יכול לחפש את הקבלה...ובקר בעוד 60 שקל של סימביוסוזה שזה לוקח סלוט PCI - אז מה? יש לי עכשיו בPCI כרטיס רשת כרטיס קול בקר סקזי וכרטיס מסך (מודם על הISA)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.