עבור לתוכן

האם ניתן להפעיל RADEON 9500 PRO בלי מאוורר

Featured Replies

פורסם

כרגע ניתן להפעיל בלי שום בעיה ישומים של 2D ללא שום הגבלת זמן

עם ישומי 3D כבדים הכרטיס קורס תוך דקה ומאתחל את עצמו

מישהו יודע אם לכרטיס נגרם נזק כלשהו או שיש לו מנגנון הגנה ואחרי שאסדר לו את הקירור הכל יחזור לכפי שהיה

תודה לעונים

פורסם

רוב הסיכויים שלא קרה לו כלום , הוא יודע מתי לכבות את עצמו , אבל אף אחד כאן לא מגיד עתידות , אז פשוט סדר את הקירור ונראה מה קורה...

פורסם

נזק מיידי לכרטיס לא נגרם... אחרי הכל, עדיין ישנו גוף כלשהו אשר סופג את החום הרב הנפלט מהליבה, העניין הוא שהיא בכיף מגיעה לכ70-80 מעלות ואפילו טיפה מעבר לכך בזמן מאמץ, זה לא בריא ובהחלט עשוי לגרום לנזק מצטבר לליבה, סדר את עניין הקירור בהקדם.

פורסם
  • מחבר

אני מעריך שהמאוורר הפסיק לעבוד לפני שבועיים שלוש

התחילו להיות לי בעיות קריסה ב painkiller הערכתי שזה בגלל בג וחיכיתי שיצא patch חדש

בינתיים התקנתי דברים חדשים והתופעה קרתה גם שם ובבדיקה של המחשב התגלתה הבעיה

פירקתי את המאוורר שלו אבל לא הצלחתי לשמן אותו ואין לו בכלל חור לשימון מתחת למדבקה.

הנחמד הוא שהמחשב עובד 24 בלי הפסקה ובעבודה רגילה הכל בסדר רק ב 3D יש קריסה.

מחר אני קונה Arctic-Cooling VGA Silencer Rev.3 כמו שהמליצו לי בפורום

למישהו יש נסיון בהרכבה שלו על ATI 9500 PRO ??

פורסם
  • מחבר

קניתי הרכבתי ועובד נהדר

כל הבעיות עברו :)

מי שמעוניין שיפנה אלי ואדריך אותו בהרכבה

פורסם

תעשה OC

תגיד לאן אתה מגיע עם זה...

פורסם
  • מחבר

קודם כל נרגע מהסיוט שעברתי עד שגיליתי שכל הבעיות שלי נובעות ממאוורר שהפסיק לעבוד

מה לא בדקתי

memtest עשרות פעמים, דרייברים מעודכנים, פטצ'ים, הפורום הטכני של painkiller בחו"ל, מסכנים האשמתי אותם שהם לא יודעים לתכנת ל ATI והתומך המסכן אמר לי שיצא PATCH חדש שיפתור לי הבעיה, מסתבר שגררתי אחרי שם הרבה אחרים עם בעיות דומות ובסוף כולה וינטלטור שהפסיק לעבוד, אני חושב להתנצל שם אבל מפחד שיוקיעו אותי אחרי הטרור שעשיתי להם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים