עבור לתוכן

ספוג - כמו שמגיע עם הלוח אם

Featured Replies

פורסם

האם בטוח לשים אותו בקרבת חלקים אלקטרוניים בזמן פעולה ? חשמל סטטי מוליכות ושאר הצרות......

מאיפה אני יכול לקנות עוד ספוגים כאלה (בערך באותו עובי כמו שמגיע עם הלוח אם) והאם יש להם שם מיוחד (מה אני אמור להגיד למוכר)

תודה.

פורסם

לדעתי הספוגים האלה אמורים להגן מפני דברים כאלה, לא?

בקשר לשאלה השנייה, כבר שמעתי על הרבה אנשים שפשוט הלכו ל-KSP או משהו וביקשו מהם כאלו ספוגים.

תנסה באחד מהחנויות הקרובות לביתך  ;)

פורסם
  • מחבר

אין חנויות באיזור שיתנו לי דברים כאלה, כולם פה חנויות שכוניות חסרי תקציב לבמבה רמאיות ולא באות למען הצרכן (בגלל זה הם חסרות תקציב)

פורסם

עם כל לוח אם שהם קונים הם מקבלים את הספוגים האלה ואז הם פשוט זורקים אותם ככה שאם תבקש אני מניח שתקבל.

פורסם

האם בטוח לשים אותו בקרבת חלקים אלקטרוניים בזמן פעולה ? חשמל סטטי מוליכות ושאר הצרות......

הספוג הזה נועד כדי למנוע חשמל סטטי, מוליכות וכו'...... ;D

בכל מקרה, תנסה ללכת לחנות ולבקש. u never know..... :)

פורסם
  • מחבר

זה לא אופציה לא יתנו לי להכנס לשם בכלל אני מבריח להם לקוחות לכיוון KSP

וללכת לKSP זאת לא אופציה כי זה נסיעה לא קצרה.. בקיצור בוא נתרכז בשאלה הזאת

איפה אני יכול להשיג ספוג כזה, חוץ מבחנויות מחשבים!

פורסם

בפח זבל של החנות מחשבים :P ;D

ויכול להיות שמוכרים משהו כזה בחנויות לחומרי בנין וכו'....

חוצמזה, אתה תמיד יכול לקנות 20 לוחות אם חדשים ולקבל אספקה לכל החיים של ספוג כזה..... ;) ;D

פורסם

אין הרבה מוצרים המגיעים עם הספוגים האלה למעט מוצרי מחשב ולכן הם ההימור הטוב ביותר שלך, כפי שאמר Top-Gun, נסה את פחי הזבל שלהם אם הם לא ממש מחבבים אותך - הם הרי לא שומרים את זה - חוץ מזה שבשיטוט קצר בת"א תמצא המון חנויות כאלה וספק בליבי אם כולן מכירות אותך.

בנוסף - תוכל גם לנסות חנויות אלקטרוניקה - חלק מהרכיבים מגיע (תלוי באריזה ובכמות) בליווי ספוג קצת יותר דק אבל דומה, יכול לעזור.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה כנראה שאין לי הרבה ברירה חוץ מלנסוע ל KSP..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים