פורסם 2023 באפריל 82 שנים נראה לי שנדפק הכרטיס מסך הוא היה כל הזמן חם רותח ( מצאתי אותו ) 90-100 מעלות במשחקים ניסיתי לנקות לא הצלחתי אחרי כמה ימים הגוף קירור שעל הליבה הכסוף הזה שכתוב עליו NVIDIA יצא לבד וניהיו קווים צבעוניים על המסך וגם מריחות , מתחת לגוף קירור הכסוף יש את הליבה ניקיתי את הליבה שמתי עליה משחת קירור וסגרתי את הגוף קירור מחדש ועל הגוף קירור הכסוף שמתי גם משחק קירור , על הליבה גם צריך לשים משחת קירור או רק לסגור שהחלק הכסוף עליו ועל הגוף קירור לשים משחה ? אולי טעיתי ששמתי משחת קירור מתחת על הליבה ועל הגוף קירור ? תמונה של הגוף קירור הכסוף : נערך 2023 באפריל 82 שנים על-ידי iveco
פורסם 2023 באפריל 82 שנים מחבר מתחת לגוף קירור השחור מצד ימין יש ציפים קטנים מאוד אז מרוב שהכרטיס היה חם ולא היה לי מה להפסיד הוצאתי את הפד מתחת לגוף קירור ושמתי משחה עשיתי טעות ומאז הבעיה החמירה , קניתי מ KSP פד קירור שמתי מחדש על הציפים אבל זה לא עוזר כבר
פורסם 2023 באפריל 82 שנים מחבר יש לי בעיה כזאת : הכרטיס מסך עושה BOOT המערכת הפעלה עולה הכול " עובד " אבל יש פסים וקווים נערך 2023 באפריל 82 שנים על-ידי iveco
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.