פורסם 2002 באפריל 1223 שנים איך מומלץ לחבר 4 רכיבי IDE צורב,2 HDD ,ו-CDPRI MASTER-?PRI SLAVE-? SEC MASTER -?SEC SLAVE-?
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים זה ממש לא משנה..ההגדרה של כונן כמסטר\סלייב רק משנה את סדר הזיהוי והבדיקה ע"י הביוס..ואת אות הכונן בחלונות.
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים כונן עם מערכת הפעלה - pri masterכונן שני - pri slave.צורב - sec master.סידי - sec slave..למרות שאם אני לא טועה מומלץ שהסידי והצורב לא יהיו ביחד.. אז תחליף בין הכונן השני לסידי..
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים אצלי קיים המצב האידיאלי....pri. master- main HDDsec.master - CDromprosime Pri.master - DVDProsime Sec.Master - secHDDproseme Sec.Slave - מגירה להרדסיק נייד.ולפעמים מחובר צורב..
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים מחבר pri. master- main HDDsec.master - CDromprosime Pri.master - DVDProsime Sec.Master - secHDDproseme Sec.Slave - מגירה להרדסיק נייד.ולפעמים מחובר צורב.. ממש לא ברור לי ?4 רכיבי מסטר 2 רכיבי SLAVEועוד צורב ?אני יודע שניתן לחבר עד 4 רכיבי IDE במחשבלך ברשימה יש 5 ועוד צורב שזה 6הסבר ???
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים pri. master- main HDDsec.master - CDromprosime Pri.master - DVDProsime Sec.Master - secHDDproseme Sec.Slave - מגירה להרדסיק נייד.ולפעמים מחובר צורב.. ממש לא ברור לי ?4 רכיבי מסטר 2 רכיבי SLAVEועוד צורב ?אני יודע שניתן לחבר עד 4 רכיבי IDE במחשבלך ברשימה יש 5 ועוד צורב שזה 6הסבר ???בקר IDE...
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים זה תלוי.אם יש לך בקר רייד מובנה על הלוח אם אז כדאי לך לחבר את שני ההארד דיסקים לרייד 0.ולסדר אותם:ההארד דיסק עם מערכת ההפעלה - Primary master.ההארד דיסק השני - Primary slave.הסידירום והצורב לבקרי IDE:סידירום - Secondary master.צורב - Secondary slave.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.