פורסם 2004 ביוני 2121 שנים 16 דקות הוא מדבר מה הוא מנסה למכור לנו את אשתו ואחותה אני לא מבין כולה מחשב.באמת יש לו סריטה כנראה נפל לו איזה גזע על הראש שהוא עוד היה בעסקי הנגרות כמה הוא מדבר.
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים סורי על ההקפצה.. אבל עברתי היום ליד החנות במקרה.. אני כזה קולט ספק כח של HEC בחלון אז אני מתפלא, סה"כ במרכז ת"א לא ציפיתי למצוא משהו מעבר לחנות שכונתית.. ופתאום אני קולט את השם של החנות.. ואני יודע שזה נשמע לי מוכר מאיפשהו.. ואז אני מסתכל על האנשים בתוכו, ואני קולט אותו.. התחלתי להתפקע מצחוק.. ;D לא העזתי אפילו להיכנס..
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים יוווו איזה אנשים פחדניםלמה לא נכנסתהיית מספר על הרפתקאותהיית אומר שאתה מחפש מפרט של מחשב
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים באיזה רחוב זה?אם אני לא טועה זה היה על קינג ג'ורג'..ואני מחפש עבודה באיזור (מרכז ת"א), אם אני אמצע איזה חנות נורמלית.. דווקא התרשמתי בהתחלה מהמבחר בחלון ראווה שלא מציג ג'אנק רגיל של חנות שכונתית.. ואז קלטתי אותו והבנתי שלא כדאי שאני אכנס..
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים עשית בשכל אם על מחשב הוא מדבר חצי שעה אני לא רוצה לחשוב איך רעיון עבודה עובר אצלו רק המחשבה על זה מפחידה אותי :-[
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים דווקא זה היה יכול להיות נחמד ...biodomeאחראי המפרטים המומלצים HWVSניררררררררמותג
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים אוי ויזמיר זה מפחיד עדיף כבר ליקנות אצל משווק מהבית או טכנאי שכונתי מאשר אצל הנגר הזה ! אולי הוא גם בונה ארונות קבורה למחשבים.ERO
פורסם 2004 ביולי 1321 שנים דווקא זה היה יכול להיות נחמד ...biodomeאחראי המפרטים המומלצים HWVSניררררררררמותגזה בדיוק מה שחשבתיאז יאללה BIOD נעשה משהו בנידון!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.