פורסם 2002 באפריל 1223 שנים ראיתי פה שמישהו כתב שיש יותר פילטרים לכרטיס מסך הזה???מה זה בכלל פילטרים של כרטיס מסך???תודה מראש
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים הפילטרים משתנים מחברה לחברה והם משנים את איכות ה2D וה3D בכל כרטיס.לא נכון.
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים לא התכוונתי שהם ממש משנים את האיכות אבל שי הבדלים קטנים בביצועים הנה דוגמה מצויינת : ATI AND PALIT וכולנו יודעים איה הבדלים אני מדבר.
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים לא התכוונתי שהם ממש משנים את האיכות אבל שי הבדלים קטנים בביצועים הנה דוגמה מצויינת : ATI AND PALIT וכולנו יודעים איה הבדלים אני מדבר.אין לך מושג כמה אתה טועה !ראה פוסטים שלי בפורום בנושא זה לפני כמה זמן...איכות התמונה של כל כרטיסי המסך מבוססי Radeon XX00 היא ברמה הגבוה ביותר !ואני אומר לך את זה אחרי עבדתי זמן רב עם:Hercules GF2 PROATI Radeon 64Mb VIVOASUS V7700 (GF2 GTS) DeluxePowerColor GF2 MXPALIT Radeon 8500LEואני אומר לך שה- PALIT היה ברמה הכי גבוה ביחד עם הראדון הראשון.תשאל גם את קובי לגבי ה- Gigabyte Radeon 8500 החדש שלו... גם הוא יגד לך שרמתו היא הכי גבוה שיש (ו- Gigabyte לא נחשבת לחברה מן הגבוהות בתחום).
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים פשוט התכוונתי שיש חברות שהפילטרים שלהן מורידים קצת מרמת הביצועים הכללית לדוגמה רידאון 8500 של PALIT VS RADEON 8500 REATIL אז הרידאון שהוא לא של PALIT יעקוף את השני.לא תמיד כשחברה אחרת מיצרת כרטיס אחר אז האיכות יורדת לפעמים היא עולה מצויין כמו שהרקולס וג'יגהבייט התחילו לייצר עכשיו רידאונים שונים.
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים פילטרים לא משפרים או גורעים מהביצועים כשמדובר על FPS.פילטרים בסה"כ נועדו לשפר את איכות התמונה בהצגת אלמנטים דו מימדיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.