עבור לתוכן

עיקום פרספקט?

Featured Replies

פורסם

משהו יודע איך מעקמים פרספקט לצורה עגולה ? : ???

פורסם

ע"י חימום שלו, הייתה לנו בביתספר סדנה אז עשינו כלמיני דברים עם הפרספקס, אפילו ניפחנו

אותו, אפשר לחמם אותו ואז לעקם אותו בקלות. רק אל תשרוף חח

פורסם

שמעתי שאפשר גם במיקרו.

ואריה אמרתי לך שיש לי אקדח חום שיעשה את העבודה מצוין לשנינו

פורסם

גם אצלנו בשיעור מלאכה היינו מעקמים פרספקס,חבל שלא לימדו אותנו לבנות מארז מזה...

פורסם

טוסטר אובן - עם נייר אפיה כמובן ;)

עובד מעולה

פורסם

הבעיה עם השיטות שאתם משתמשים היא שהם מחממות את כל הפרספקס וכאשר אתם רוצים לעקם אותו כל המשטח מתעוות.

הנה שיטה:

יש צורך בחימום נקודתי כלומר אם אנחנו רוצים לעקם פרספקס שמשטח אחד יתן לנו 2 פאות יש צורך לחמם פס ( נק' החיבור בין 2 הפאות ).

אם יש לכם מפזר חום או רדיאטור שניתן להניח עליו משטח הניחו שני משטחים משטחים של עץ ובינהם חריך ברוחב חצי סניטמטר כדי

שהחום יגיע למשטח הפרספקס. המתינו עימו כמה דקות. מידי פעם תנסו לכופף את הפרספקס עד שאתם רואים שהוא ממש רך וניתן לכופפו.

אם אין לכם מפזר חום ניתן להניך על הפרספקס עצמו את שני משטחי העץ באותה צורה ולחמם את המרווח ע"י פאן.

ישנם סוגים שונים של פרספקס ולא קל לכופף את כולם.

פורסם

קודם כל פרספקס ולא פרספקט, שנית - לא עם פאן - אני עוד לא ראיתי פאן מספיק חם - אלא אם אקדח חום.

תלוי בדיוק בכיפוף ובצורה הרצויה, יש צורות וכיפופים שלהם יתאים אקדח חום - כיפוף צר או מקומי ויש כאלה המצריכים חימום שטח גדול יותר - ואז או שעובדים קשה עם אקדח החום (וזה גם לוקח המון זמן) או שמשתמשים בגוף חימום ארוך.

מה בדיוק אתה מעוניין לייצר - זה יקל עלינו לייעץ לך טוב יותר?

***עריכה - לגבי שיטת המיקרו - עוד לא ראיתי אף אחד שהשתמש בה ואלא אם כן יש לכם ניסיון איתה (והייתי מבקש לראות) אבקשכם לא להמליץ על משהו שיכול להסתיים באסון - רק כי שמעתם עליו איפשהו. שוב - אם יש למישהו נסיון עם זה - אשמח לשמוע ולראות...

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לעשות חלון מגניב כזה לארז שיתעגל למטה משני הצדדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים