פורסם 2004 ביוני 1821 שנים אז ככה, לא מזמן התקנתי הארדיסק חדש ובמעשה של "אם-כבר-אז-כבר" ניסיתי להזיז את הכבלים שתהיה זרימת אוויר פחות או יותר (יש לי כמעט 50 מעלות במנוחה). הכל הלך מצוין, הכונן עובד אבל כניראה בתהליך קרה משהו לסאונד והוא לא השמיע קול, רק מוזיקה, וגם זה בקושי. חשבתי שזה אולי הכבלים נוגעים בלוח בחלק של הסאונד (קרה פעם, הזזתי את הכבלים ונפתר), הזזתי ועכשיו הסאונד בכלל לא עובד!כבר התקנתי מחדש את הדרייברים של הסאונד.יש לי MSI K7N2 Delta-L nForce2 Ultra 400בבקשה, HELP!נ.ב.כדי שתבינו למה התכוונתי אני אתן דוגמה: הצליל המעצבן של הווינדוס עולה שמעתי אבל יריות או שירים לא...
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים מחבר ניסיתי, לא עבד... היה סאונד ביציאה מהווינדוס מתי שעשיתי ריסטארט אבל שזה עלה כבר לא היה את הקול פתיחה של הווינדוסלמישהו יש המלצה על כרטיסאונד ב200 שקל מקס.?
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים בתקציב כזה הכי טוב CREATIVE LIVE 5.1 יש אותו ב214 בזיגזגאבל לפני הקניה כדאי לך לנסות כמה דבריםתחליף כבלים,נסה לחבר למקור אחר יכול להיות שיש לך בעיה במערכה סטריאו/רסיבר או רמקולים אם הוא מחובר למערכת סטריאו/רסיבר ודא שמכוון על הinput הנכון1.בדוק אם הכרטיס קול המובנה דלוק בביוס2.תפרמט ותתקין מחדש את הוינדוס3.אם 1/2 לא יעבדו תממש את האחריות אם עדיין בתוקף
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים מחבר איך ה-Hercules Gamesurround Fortissimo III?אני ראיתי אותו ב300 שקל אבל אולי אם קצת פרוטקציה אני יצליח להשיג בפחות
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים הוא מצויין אבל יש כרטיס יותר טוב בערך באותו תקציב ה HERCULES DIGIFIRE 7.1 עולה בערך 70 שח יותרו CREATIVE 6.1 Audigy 2 BULK עולה 420 בKSP אם אתה מוכן לחרוג הרבה בתקציבביקורת על הDIGIFIRE:http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=digifire
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.