עבור לתוכן

בעייה דחופה ורצינית עם ספק שכשנוגעים בקופסא החיצונית הוא מחשמל! (כשייחפים)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. היום ניתקתי את המחשב מהחשמל והעברתי את המתג של הספק ל OFF. (שאבתי עם שואב אבק בפנים ואחרי כמה זמן החזרתי את הקבל לשקע ואז פתאום אני בא להדליק את המתג של הספק ואני קיבלתי זרם רציני! הייתי יחף ואחרי מקלחת אבל זה אף פעם לא קרה לי!

זה נורמלי כי אני דואג שהוא לא ישרוף לי את כל המחשב.

תודה לעונים

פורסם

היה את זה לחבר שלי.. תנסה לנתק את המסך גם מהמחשב וגם ממקור החשמל שלו, תחכה דקה ותחזיר.

אם זה לא עובד, אז יכול להיות שבגלל שחזרת מהמקלחת רטוב נגעת במחשב והוא חישמל אותך ....

פורסם

מה שעשית זה סיכון ,אני אומר פעם אחת אף פעם לא לגעת במוצרי חשמל ללא נעליים אבל אף פעם

תשים נעליים ונראה אם זה קורה לך שוב

פורסם
  • מחבר

בסדר תודה רבה אנשים פתרתי את הבעייה.

הבעייה הייתה עם החיבור של ההארקה במפצל חשמל שלי.

תודה על התשובות

פורסם

הייתי יחף ואחרי מקלחת אבל זה אף פעם לא קרה לי!

תגיד, אתה, כאילו, מחפש להתחשמל?!

אתה משחק עם חשמל יחף ורטוב?

לא ראית אף פעם תקע ושקע? :P;)

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחח

רק באתי להדליק את המתג מה אתם תקע ושקע?!?!

פורסם

זה אמור להיות ידוע וברור, שכאשר מכשיר כלשהוא מחשמל כשנוגעים בו יחף, זו בעייה תמיד עם הארקה.

פורסם

הסיבה בהרחבה:

כאשר אתה נוגע במקור הכוח החשמל מחפש דרך לקרקע והפלא ופלא אתה שם ואתה רטוב U FIGURE OUT THE REST

וגם אני התחשמלתי (הSWITCH של האור לא היה במקום אז פירקתי ונגעתי בברגים PAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ולא יכלתי להוזיז את היד שעתיים)

פורסם

אני פעם בהיותי ילד קטן ניסיתי "לתקן" את הטייפ שלי וחיברתי אותו עם חוטים חשופים ונגעתי בהם עפתי אחורה כזה אבל מזל היה לי נעליים אז (לפחות ככה אמרו לי) שהייתי יכול לקבל זטז' של החיים

אגב משום מה נזכרתי בפרסומת של שקע ותקע..

פורסם

חחחחחחחחחח ;D

פורסם

א. מה אתה דפוק? בכותרת של ההודעה שלך רשום "כשנוגעים בקופסה הוא מחשמל" -> זתומרת נגעת בקופסה לא?! well what do you expect?!

ב. אולי נגעת רק במתג, אבל היית ממש קרוב לחשמל בעוצמה די חזקה והיית יחף ורטוב. קצת הגיון, קצת......

פורסם

[ltr]the case of your computer needs to be grounded in order to protect the components inside. so the case of the PSU is grounded in order to ground the computer case on contect. if you got electrocuted by the case, then it means that the case and the ground have differnet potentials. meaning the PSU doesn't get the ground cable from the outlet.[/ltr]

פורסם

או בקיצור,

זה אמור להיות ידוע וברור, שכאשר מכשיר כלשהוא מחשמל כשנוגעים בו יחף, זו בעייה תמיד עם הארקה.

;):P

פורסם

וודא תקינות כבל החשמל שמחבר בין ספק הכוח לשקע בקיר, וודא תקינות של ההארקה בשקע שבקיר/מפצל.

פורסם

זה מזכיר לי איזה ניסוי המורה שלנו עשה כדי שנבין שלגעת בחשמל שאתה רטוב זה לא טוב

לקחנו רב מודד על מד האומים

ומדדנו תהתנגדות שלנו ואז הוא אמר לי תרטיבו תאצבעות

האחרי זה נגעו ההתנגדות ירדה פלאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים