פורסם 2004 ביוני 1821 שנים אז ככה:יש לי מודם יו אס בי של דאיינמוד ואני רוצה לעשות בבית רשת אינטרנט כאשר המחשבים לא יהיו תלוים אחר בשני בהתחברות לאנטרנט...הבעיה שלי היא שבכל הראוטרים שראיתי יש רק כניסה ל WAN.... יש למישהו רעיון איך אוכל לעשות רשת אינטרנט בעזרת מודם יו-אס-בי(בלי תלות של המחשבים אחד בשני)?
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים אתה חייב לעבור למודם ethernet בשביל זהזה לא ממש נכון...אם אתה רוצה אתה יכול לקנות לכל מחשב כרטיס רשת, לחבר אותם בכבל ואז שהמחשב הראשון (שאליו מחובר המודם) ישתף את האינטרנט עם השני. (זה אמור לעלות לך 100 ומשהו שקל אם אין לך עדיין כרטיסים)* אם יש לך XP בשניהם זה בכלל עניין של כמה דקות.
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים אבל אם מחשב אחד משתף אינטרנט, אז השני תלוי בו. כלומר, הוא צריך להיות מחובר לאינטרנט בשביל שהשני וכל להשתמש באינטרנט.
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים ואז שהמחשב הראשון (שאליו מחובר המודם) ישתף את האינטרנט עם השני. (זה אמור לעלות לך 100 ומשהו שקל אם אין לך עדיין כרטיסים)ואני רוצה לעשות בבית רשת אינטרנט כאשר המחשבים לא יהיו תלוים אחר בשני בהתחברות לאנטרנט...
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים אז תיקח מחשב שישמש *רק* כשרת אינטרנטפנטיום 2 ישן יספיקתחבר לו כמה כרטיסי רשת שאתה צריך ותשתף אינטרנט בעזרת ICS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.