עבור לתוכן

קניתי קטודה UV וכמה אביזרי קירור של VANTEC

Featured Replies

פורסם

קניתי השבוע כמה דברים מפנדה ויצא לי שהכל של חברת וואנטק רציתי לדעת איך החלקים איכות וזה..

לצערי זה יגיע רק עוד 21 יום כי הכל צריך לבוא מחו"ל :-\

למישהו יש ניסיון עם הקטודה הזאת?

וגם יש שמה DUAL INVERTOR יש מצב שמאוחר יותר אני יוסיף עוד UV בודדת ? יש צורך בזה? UV אחד מספיק למארז TOWER

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_947_1174&products_id=6652

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=3199

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1148&products_id=6654 X2

פורסם

המוצרים נראים לי אחלה :)

בקשר לקטודה..אף פעם לא שמעתי על קטודה של וואנטק, אבל וואנטק זאת חברה אחלה, אז לא נראה לי שתיהיה בעיה.

בקשר לאיכות של שאר הדברים, גם נחמד..

רק מחירים מופרזים!! :-\

פורסם

תתחדש ;)

פורסם

קטודת UV אחת לא תאיר טוב את כל הדברים שצבעם רגיש לUV במארז TOWER.

עדיף קטודה אחת למעלה ואחת למטה, או להשתמש בלדים UV. (ברור לך שאתה צריך שיהיו לך צבעים רגישים לUV במארז, נכון?)

פורסם

אם אתם יכולים תגידו מה זה קטודה ?

פורסם

נאון

פורסם

ומה זה נאון ??????

(חשבתי שקטודה זה מבנה זכוכית שבתוכו לד .. לא ?

פורסם

אתה לא יודע מה זה ניאון ? מנורה ארוכה כזאת זה פס דק דק שמאיר, יש מסביבו ציפוי זכוכית בשביל לשמור עליו.. זה לא ממש לד

כמו שיש את המנורות אולטרה והמנורות הארוכות לתאורה.. רק שלמחשב זה בנוי עם בקר שכמעט ולא מתחמם בגלל זה קוראים לזה "קטודה קרה" זה לא באמת קר זה פשוט מתחמם מעט..

פורסם

איזה דברים רגישים לצבע עצמו ?

זה כמו אולטרא אותו עקרון ?

פורסם

בדיוק...

יש חלקים שנמכרים במיוחד לזהור בUV לדוגמא כבלים מיוחדים ל IDE\SATA\FLOPPY וחיבורי מוליקס מיוחדים

בדרך כלל גם לבן נקי זוהר

פורסם

אתה לא יודע מה זה ניאון ? מנורה ארוכה כזאת זה פס דק דק שמאיר, יש מסביבו ציפוי זכוכית בשביל לשמור עליו.. זה לא ממש לד

כמו שיש את המנורות אולטרה והמנורות הארוכות לתאורה.. רק שלמחשב זה בנוי עם בקר שכמעט ולא מתחמם בגלל זה קוראים לזה "קטודה קרה" זה לא באמת קר זה פשוט מתחמם מעט..

לא לא לא לא לא לא לא........

וואטוס ממך ציפיתי ליותר......

יש קטודה ויש ניאון.

קטודה (לתאורה של מחשב, למילה הזו יש עוד פירושים) זה מה שתיארת בשורה הראשונה.

"ניאון" זה שם כללי לנורה מיוחדת שהיא בעצם צינור זכוכית מלא בגז מסוים. כשבגז הזה עובר זרם חשמלי הוא זורח בצבע כלשהו לפי הגז. ניאון זורח באדום/כתום, ארגון בירוק (או כחול, לא זוכר) וכו'. ניאון לא ממש מפיץ הרבה אור (במיוחד לא הצבעים הכחולים), לכן משתמשים בו בעיקר לשלטים וכו', שיותר חשוב שיהיו צבעים יפים.

ויש את מה שמתמשים בו לתאורה, שזה נורות פלוארסצנטיות, שאלה צינורות זכוכית שמצופים מבפנים בחומר פלואורצנטי (זרחני), וכשמעבירים זרם חשמלי בתוך הצינור (ע"י קוטב בכל צד) החומר זורח ומפיץ אור. (זה ההסבר שאני זוכר מהראש, אולי פה אני קצת מפספס).

ההבדל בין קטודה לניאון (חוץ מהמבנה...), הוא שקטודה לא מפיצה כמעט חום, בניגוד לניאון, שבו מתרחשת סוג של תגובה כימית שפולטת חום, ולכן משתמשים בה במארזי מחשב, שצריכים להשאר קרים ע"מ לשמור על הרכיבים.

פורסם

אכזבתי אותך ? :'( :'( :'(

חחח טוב בקיצור דיברתי על נאון לא פלורסנט..

תקרא לקטודה נאון צבעוני למחשב, או מה שבא לך

הרבה חנויות כמו פנדה\נועה עדיין כותבות ניאון ולא קטודה... לא צריכים להיות קטנוניים...

הוא רצה לדעת מה זה בכללי קטודה, אני חושב שהנקודה הובהרה והוא הבין שזה לא ממש לדים (:

תודה רבה על הפירוט the-gun, עד כמה שזכור לי הנורה שפועלת על גז (שמתפשט ע"י מכת חשמל) זה הפלורסנט..

פורסם

כן הבנתי את ההבדל ומה זה כל אחד ..

תודה לשניכם . !!!!!!!

פורסם

עוד נקודה חשובה אם אתה מתכנן לקנות קטודה

חשוב שתבחר חברה טובה, שתיהיה אמינה

מהניסיון שלי (ומסיפורים בפורום)

הקטודות של קולר מאסטר טובות, אבל המתאם שמגיע איתם לא כל כך אמין, אז עדיף להתרחק מהקיט שלהם

קטודות ג'נריות אצלי לא החזיקו הרבה זמן כי הקצוות שלהם התחממו יותר מידי והתנפצו, גם רובם לא הפיצו הרבה אור

אבל כמו כל מוצר ג'נרי יש ויש.. אי אפשר להכליל אבל בכללי הם לא טובים כמו מוצרים של חברות מוכרות

קטודות טרמלטק וקולרמאסטר מפיצות צבע יותר חזק (לא אור יותר חזק, אלה צבע יותר חזק) מסאן בים שמפיצה אור דיי בהיר

קטודות סאן בים וטרמלטק נחשבות לטובות, הקיט שלהם איכותי גם מבחינת הקטודה וגם המתאם.

פורסם

מה זה ג'נרי ??????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים