פורסם 2004 ביוני 1821 שנים מה קורה אחים שלי ;Dאני רוצה לבנות שרת ואני רוצה המלצה למערכת הפעלה בשביל השרת (כמו:microsoft server )וגם תוכנה להרצת השרת אני מחפש גם שרות דומיינים בחינםהשרת צריך לתמוך בפורום+אתר (נ"ב-אל תשאלו למה אני עושה את זה ואל תתנו הצעות לשרתים חינמיים)
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים תראה אתה צריך להגיד מה התקציב שלך.שנית האתר שאתה הולך לבנות/לאחסן והפורום על איזה פלטפורמה הם עובדים ? PHP? PERL? CGI? ASP? JSP?אם אתה מדבר על שרת שיריץ PHP/PERL/CGI אז אתה יכול ללכת על שרת לינוקס שזה מוזיל משמעותית את העלויות גם מבחינת המחשב אתה יכול לקחת מחשב כמעט הכי פשוט שיש ולעשות מיממנו שרת.לעומת זאת שרת מבוסס על מערכת של מיקרוסופט כגון Windows Server 2003 or Windows 2000 Server דורש מחשב מעבר למחשב בסיסי ופשוט.כמו כן איזה שרת שלא יהיה מומלץ שיהיה לו לפחות 512 מגה זיכרון פנימי.עכשיו כתובות אינטרנט בחינם לא יודע עם מי שהו יתן לך בחינם בטח שלא איזה כתובת ממש משלך וכל השאר הם לרוב משולבים עם פירסומות קופצות וכ"ד שזה ממש לא מיקצועי שלא נדבר על זה שזה מעצבן ותורדני.בכל מצב אתה תזדקק לשירות Dynamic DNS אלא עם כן אתה הולך ליהיות מחובר קבוע לאינטרנט ויש לך IP קבוע שגם זה תצתרך שירות כזה אבל המצב יותר פשוט.בכל אופן שוב תגדיר בבקשה מה התקציב שלך ומה הפלטפורמה על מנת שיוכלו פה לעזור לך.
פורסם 2004 ביוני 1921 שנים מחבר התקציב של השרת הוא בין 3000-4000הפורום יהיה בפלטפורמה של php תודה לכל העוזרים
פורסם 2004 ביולי 121 שנים מחבר הלו מה קורה למה לא עונים לי פה עברו כבר 11 ימים בבקשה תענו לי זה דחוף מאוד אני חייב לבנות שרת בשביל האתר שלי בבקשה תענו לי זה דחוף (בקשה מהמנהלים בבקשה תעזרו לי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.