פורסם 2004 ביוני 1821 שנים מוזר... ???יהיה פה הרבה אנשים שיעידו שהSP94/97 הוריד להם את הטמפ' דרסטית..משהו לא מסתדר שםאו שאולי אתה גר במדבר.. :-\
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים שמע בכל אופן, תשפר משמעותית את הסירקולציה של האוויר במארז, זה יכול להיות גורם מכריע.כפי שכבר אמרתי לך בעלי קירור של נחושת מלאה חייבים סירקולציה מצויינות+ כדי שיתאפשר פינוי מהיר של האוויר החם, אישית אני חושב שאם תצעשה איזה חור למאוורר 92 מ"מ בגלל זה יעשה טוב לטמפ', כמו כן דאג למאווררים מכניסים ומוציאים לפחות אחד מקדימה כנ"ל לגבי האחורה.
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים מחבר שמע בכל אופן, תשפר משמעותית את הסירקולציה של האוויר במארז, זה יכול להיות גורם מכריע.כפי שכבר אמרתי לך בעלי קירור של נחושת מלאה חייבים סירקולציה מצויינות+ כדי שיתאפשר פינוי מהיר של האוויר החם, אישית אני חושב שאם תצעשה איזה חור למאוורר 92 מ"מ בגלל זה יעשה טוב לטמפ', כמו כן דאג למאווררים מכניסים ומוציאים לפחות אחד מקדימה כנ"ל לגבי האחורה.יש סירקולציה לא רעה במארז, בהתחשב בזה שיש שהדלת פתוחה, כמו כן יש מאורר אחד מכניס מקדימה ואחר מוציא מאחורה...את האמת שכל העסק די לחוץ פה, עם הכבלים של של הספק כוח והגוף קירור די גדול, חוץ מזה המארז מסודר מאד, והכסלים של ה IDE זה כבלים מעוגלים (EPOX דהה) ויש רק כרטיס מסך חוץ מזה אין עוד כרטיסים.לא יודע, משהו ממש מוזר לי פה..וכמו שאמרתי, הסינק עצמו לא חם, שזה סותר את הרעיון של סירקולציה גרועה או סביבה חמה מידי (כמו כן אני מפעיל עכשיו מזגן לראות כמה זה ישפר).עוד רעיונות יתקבלו בברכה..
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים אישית אני חושב שהלוח סתם מציג טמפ' גבוה, אם אתה נוגע בסינק ולא חם אז כנראה שבאמת זה לא חם כפי שזה מציג.
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים שמע אם אתה אומר שהרכבת טוב והברגים מחוזקים כמו שצריך אז לדעתי אין לך סיבה לדאגה, אם באמת לא היה מגע בין המעבד לגוף קירור אז הייתי מגיע גם ל70 מעלות, ככה שאתה יכול להיות רגוע מהבחינה הזאת.
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים מחבר אבל עדיין זה לא הגיוני, שהטמפ' כזאת גבוהה, ומה שבטוח שהוא יותר טוב מה Vantec Aeroflow....אווף, זה משגע אותי ציפתי לכל כך הרבה מהסינק הזה..
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים אל תדאג זה כנראה הלוח מציג גבוה מסיבה כלשהי, אם אתה רוצה לוודא יותר טוב תחבר חיישן חיצוני, מישהו מהפורמים בחו"ל עשה את זה עם האביט IC7-MAX3 שלו וגילה שהוא מודד 7 מעלות גבוה יותר אז סביר להניח שגם פה המצב זהה, אם אתה רוצה להיות רגוע ותר נסה לוודא בעזרת החיישן.
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים מחבר זה לא הגיוני, אז איך אתה מסביר את זה שהטמפ' עם הוואנטק היו נמוכות בצורה משמעותית... ?
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים תקן אותי אם אני טועה אבל הגוף הזה יותר כבד לא? אולי הוא משפיע בצורה מסויימת על החישןלדעתי תנסה לפרק את הלוח אם הכל תשים את הלוח אם במצב שהוא שוכב על הריצפה ואז תבדוק איך זה עובד (כשהוא שוכב על הריצפה יש את הלחץ הכי טוב)
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים לא יכול להיות שהחיישן של הלוח אשם!הוא אומר לכם שהיה לו את האיירפלאו קודם על אותו לוח והSP97 מציג את אותם התוצאות...הסיכוי היחידי שהלוח לא מודד נכון זה רק אם משהו קרה לחיישן בזמן המדידה...על כמה המאוורר שעל הSP97 עובד ואיזה מאוורר זה?
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים ממ לדעתי תחליף את הSF למאוורר 92MM הSP97 תומך ב92 זה אחור להוריד את המעלות המלצה אנרמקס 92MM.
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים מחבר אכן כמו שנאמר אני משתמש ב SF 2, כרגע ב Full Speed מה שאומר 4800 RPM... מה שמוזר זה שגם כשאני שם מזגן בחדר אז הטמפ' כמעט ולא משתנה, אולי במעלה אחת... העניין עדיין נשאר כתעלומה...
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים תנסה שניה להפוף את המאורר במקטם שהוא יכניס אוויר אל ההיטסינק הוא יקח אוויר חם... ראיתי את זה איפה שהוא והיה רשום שזה עזר :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.