עבור לתוכן

בעיה בהתקנת SP-97

Featured Replies

פורסם

מוזר... ???

יהיה פה הרבה אנשים שיעידו שהSP94/97 הוריד להם את הטמפ' דרסטית..

משהו לא מסתדר שם

או שאולי אתה גר במדבר.. :-\

• תגובות 45
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמע בכל אופן, תשפר משמעותית את הסירקולציה של האוויר במארז, זה יכול להיות גורם מכריע.

כפי שכבר אמרתי לך בעלי קירור של נחושת מלאה חייבים סירקולציה מצויינות+ כדי שיתאפשר פינוי מהיר של האוויר החם, אישית אני חושב שאם תצעשה איזה חור למאוורר 92 מ"מ בגלל זה יעשה טוב לטמפ', כמו כן דאג למאווררים מכניסים ומוציאים לפחות אחד מקדימה כנ"ל לגבי האחורה.

פורסם
  • מחבר

שמע בכל אופן, תשפר משמעותית את הסירקולציה של האוויר במארז, זה יכול להיות גורם מכריע.

כפי שכבר אמרתי לך בעלי קירור של נחושת מלאה חייבים סירקולציה מצויינות+ כדי שיתאפשר פינוי מהיר של האוויר החם, אישית אני חושב שאם תצעשה איזה חור למאוורר 92 מ"מ בגלל זה יעשה טוב לטמפ', כמו כן דאג למאווררים מכניסים ומוציאים לפחות אחד מקדימה כנ"ל לגבי האחורה.

יש סירקולציה לא רעה במארז, בהתחשב בזה שיש שהדלת פתוחה, כמו כן יש מאורר אחד מכניס מקדימה ואחר מוציא מאחורה...

את האמת שכל העסק די לחוץ פה, עם הכבלים של של הספק כוח והגוף קירור די גדול, חוץ מזה המארז מסודר מאד, והכסלים של ה IDE זה כבלים מעוגלים (EPOX דהה) ויש רק כרטיס מסך חוץ מזה אין עוד כרטיסים.

לא יודע, משהו ממש מוזר לי פה..

וכמו שאמרתי, הסינק עצמו לא חם, שזה סותר את הרעיון של סירקולציה גרועה או סביבה חמה מידי (כמו כן אני מפעיל עכשיו מזגן לראות כמה זה ישפר).

עוד רעיונות יתקבלו בברכה..

פורסם

אישית אני חושב שהלוח סתם מציג טמפ' גבוה, אם אתה נוגע בסינק ולא חם אז כנראה שבאמת זה לא חם כפי שזה מציג.

פורסם
  • מחבר

או שאין מגע טוב בין הגוף למעבד... :-\

פורסם

שמע אם אתה אומר שהרכבת טוב והברגים מחוזקים כמו שצריך אז לדעתי אין לך סיבה לדאגה, אם באמת לא היה מגע בין המעבד לגוף קירור אז הייתי מגיע גם ל70 מעלות, ככה שאתה יכול להיות רגוע מהבחינה הזאת.

פורסם
  • מחבר

אבל עדיין זה לא הגיוני, שהטמפ' כזאת גבוהה, ומה שבטוח שהוא יותר טוב מה Vantec Aeroflow....

אווף, זה משגע אותי ציפתי לכל כך הרבה מהסינק הזה..

פורסם

אל תדאג זה כנראה הלוח מציג גבוה מסיבה כלשהי, אם אתה רוצה לוודא יותר טוב תחבר חיישן חיצוני, מישהו מהפורמים בחו"ל עשה את זה עם האביט IC7-MAX3 שלו וגילה שהוא מודד 7 מעלות גבוה יותר אז סביר להניח שגם פה המצב זהה, אם אתה רוצה להיות רגוע ותר נסה לוודא בעזרת החיישן.

פורסם
  • מחבר

זה לא הגיוני, אז איך אתה מסביר את זה שהטמפ' עם הוואנטק היו נמוכות בצורה משמעותית... ?

פורסם

תקן אותי אם אני טועה אבל הגוף הזה יותר כבד לא? אולי הוא משפיע בצורה מסויימת על החישן

לדעתי תנסה לפרק את הלוח אם הכל תשים את הלוח אם במצב שהוא שוכב על הריצפה ואז תבדוק איך זה עובד (כשהוא שוכב על הריצפה יש את הלחץ הכי טוב)

פורסם

לא יכול להיות שהחיישן של הלוח אשם!

הוא אומר לכם שהיה לו את האיירפלאו קודם על אותו לוח והSP97 מציג את אותם התוצאות...

הסיכוי היחידי שהלוח לא מודד נכון זה רק אם משהו קרה לחיישן בזמן המדידה...

על כמה המאוורר שעל הSP97 עובד ואיזה מאוורר זה?

פורסם

הוא הזכיר בהתחלה, שהוא קנה SF2.

באמתש אני לא רואה סיבה למה הטמפ' ככה.

פורסם

ממ לדעתי תחליף את הSF למאוורר 92MM הSP97 תומך ב92 זה אחור להוריד את המעלות המלצה אנרמקס 92MM.

פורסם
  • מחבר

אכן כמו שנאמר אני משתמש ב SF 2, כרגע ב Full Speed מה שאומר 4800 RPM...

מה שמוזר זה שגם כשאני שם מזגן בחדר אז הטמפ' כמעט ולא משתנה, אולי במעלה אחת...

העניין עדיין נשאר כתעלומה... :o

פורסם

תנסה שניה להפוף את המאורר במקטם שהוא יכניס אוויר אל ההיטסינק הוא יקח אוויר חם... ראיתי את זה איפה שהוא והיה רשום שזה עזר :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים